Lauantaina ei kannata jäädä kotiin. Ota suunta Pilvenmäelle. Tässä 10 + 10 syytä tulla paikalle.
Tammavaltikka- ja Toto76-ravit alkavat klo 13.30.
 
1. Venice. Lauantaina on viimeinen mahdollisuus nähdä Venice Pilvenmäellä. Yksi Suomen kaikkien aikojen parhaista lämminveritammoista siirtyy siitokseen ja juoksee enää kolme kertaa. Yllättävää kyllä, Venice ei ole voittanut kertaakaan Tammavaltikkaa. Nyt siihen on mainio tilaisuus lähtöradalta 3. Mutta helpolla ei voitto irtoa, siitä pitävät huolen Twigs Voici, Ranch Kelly ja kumppanit.
2. Köppinen. Kuningas Köppinen kunnioittaa läsnäolollaan Pilvenmäen vuoden tärkeimpiä raveja. Vuosi sitten Köppinen ravasi Pilvenmäki Maratonilla uuden SE-ajan. Nyt se on lauantain suurin suosikki.
3. Raviliigavarsa Eemeli eli Callela Exclusive asuu Pilvenmäellä. Omaa nykyistä tai tulevaa hevostaan pääsee katsomaan ohjatusti klo. 10:50 ja 14:30
4. Uusi lähtöauto. Kauan sitä on rakenneltu ja vihdoin saamme sen tositoimiin. Lauantaina esittelemme Pilvenmäen uuden lähtöauton: Subaru Foresterin.
5. Sankariviini. Pilvenmäen ravintolassa on tarjolla suomenhevosen 110-vuotisjuhlavuoden kunniaksi valmistettua Sankariviiniä. Päivän menu on rakennettu juhlaviiniin sopivaksi.
6. Juiceman. Rauno ja Ville Pakkasen omistama Juiceman juoksee pitkästä aikaa kotiradallaan. Tallia vaihtanut huippuruuna lähtee matkaan takarivistä, joten spurtti säästyy loppuun. Kovimmat haastajat ovat nekin paikallisia: kasiradan rasittama Anything For You ja ykkösradan hellimä Inspis Arioso.
7. Kaksivuotiaat. Pilvenmäellä ravataan toistaiseksi suurin 2-vuotiaiden lämminveristen lähtö. Pongaa tulevat tähdet!
8. Karkki- ja pehmisbaari. Karkit ja pehmikset maistuvat aikuisillekin mutta baari on tehty lasten toiveista. Lapsille myös paljon muuta ohjelmaa hevosaiheisesta extremeradasta alkaen.
9. Pisin terassi. Pilvenmäellä on Suomen raviratojen pisin ulkoterassi. Sää suosii, joten terassilla on taatusti tunnelmaa.
10. Pikkukunkku. Ravipäivän päätöslähdössä nähdään viime vuoden Pikkukunkku Evartti. Jokivarren Kunkun tallikaverii juoksee vuoden toisen starttinsa ja vastus on hurja: Lissun Eerikki, Hissun Aarre, Vieskerin Virva, Tulinko, Hevillä ja A.T. Veeti. Pilvenmäen Toto76-lähdöissä on tasaisuutta, joten vaihdot kipuavat korkealle.
 
+ 10 Klo 10.30 alkaen Pilvenmäellä järjestetään koko perheen ilmaistapahtuma
 
 Ohjelmaa on valtaisasti. Tässä kymmenen tärppiä: Suomenhevosen tarina -esitys, miniatyyrihevonen, Supermieheksi puettu hevonen, nopeusajot poliisin tutkaan, keppihevosklinikka, extremerata, talutusratsastusta, ponin letitystä, ponivarsa emänsä kanssa, näytöksiä…