Varaa pöytäsi ravintolasta: puh. 010 422 1493 | ravintola@pilvenmaki.fi

Ajankohtaista

Pilvenmäellä elo-syyskuussa korttikurssi

Forssan Seudun Hippos ry järjestää ajolupakorttikurssin elo-syyskuussa. Korttikurssin lopuksi suoritetussa loppukokeessa kirjallinen koe ja volttaukseen painottuva ajokoe, joiden läpäisemisen jälkeen voi ohjastaa ravikilpailuissa sekä toimia kilpailevan ravihevosen vastuullisena valmentajana. Järjestämme ajolupakurssin ohessa 3.9. kurssin ohessa myös vastuuvalmentajakoulutuksen, jolloin voi koulutuskerran jälkeen suorittaa vastuuvalmentajatentin ja toimia myös kilpailevan hevosen vastuuvalmentajana.

Ajolupakurssille osallistumista varten osallistujalla tarvitsee olla oma hevonen ajoharjoituksia varten. Ajoharjoituksia on kurssin aikana noin neljästä kuuteen kappaletta.

 

Korttikurssille  ilmoittautuminen ja lisätiedot pe 9.8. mennessä info@pilvenmaki.fi-osoitteeseen tai soittamalla p. 010 422 1490. Kurssi tarvitsee toteutuakseen vähintään kahdeksan (8) ilmoittautunutta.

 

Lisätiedot kurssista

Pääsykoe to 15.8. klo 18-20 (pääsykokeessa täytyy olla kurssille osallistuva hevonen mukana)

Kurssikerrat arkipäivinä klo 18-21, viikonloppuisin klo 14-18

  • 16.8., 18.8., 20.8., 22.8., 27.8., 29.8., 3.9., 7.9., 8.9. ja tarpeen mukaan 10.9. ja 12.9.

Loppukoe la/su 14./15.9.

Järjestäjä pidättää oikeudet aikataulun muutoksiin.

Hinnasto 

C ja mC -ajolupa, pääsykoe

  60 €

C- ja mC -ajolupa, kurssimaksu

285 €

Loppukokeen uusinta

  35 €

B-ajolupa, tentti

  58 €

P-ajolupa, kurssimaksu

 85 €

Kurssin uusinta kolmen hylkäyksen jälkeen

115 €

Vastuuvalmentajakoulutus/hlö

  60 €

 

 

Yleiset edellytykset kurssille osallistumiseen

  • vähintään 16 vuoden ikä. Kurssin voi aloittaa 6 kk ennen kuin täyttää 16 vuotta, mutta ajolupa tulee voimaan, kun hakija täyttää 16 vuotta. Hakijan täytyy olla Suomen kansalainen.
  • pääsykokeen hyväksytty suorittaminen. Pääsykokeessa tarkastetaan, että hakijan taidot hevosen käsittelyssä ja valjastuksessa ovat riittävät kurssin suorittamiseksi turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Pääsykokeen tarkkailuun suositellaan mukaan ammattivalmentajaa.
  • kurssin osallistujalla täytyy olla oma/laina hevonen kurssia varten. Raviradan toimistolta voi kysyä kontakteja lainahevosta varten.
  • kurssilla käytettävän hevosen tulee olla toimiva. Hevosella ei tarvitse olla kilpailuoikeutta voimassa (yli-ikäiset voivat osallistua). Myös B-ponilla voi osallistua kurssille, tällöinkin kurssilaiselle myönnetään C-ajolupa.
  • ajoharjoituksisssa kurssilainen tarvitsee turvaliivin ja kypärän.

Pilvenmäki Somessa