Kuluvan viikon liki kiintoisin lähtö nähdään Forssassa, kun Karin Haasteajossa mittaa ottavat tunnetut ravipersoonat, joita nähdään harvemmin kilvanajossa.
 
Jännitys on korkealla, kun harvoin ajavat kohtaavat. Paikallista voimaa edustavat Forssan Seudun Hippos ry:n puheenjohtaja Isto Mäki-Tulokas sekä Forssan Lehden toimittaja ja ravipersoona Ami Laaksonen.
 
”Uskon, että osanottoni lisää ainakin petsareiden kiinnostusta lähtöön, ja toivon, että mukana oloni toisi väkeä kannustamaan tai ilkkumaan. Montaa kertaa en ole ajanut, mutta ainakaan toistaiseksi ajolinjani eivät ole häirinneet toisia valjakoita, Laaksonen miettii.
 
 
Laaksosen mahdollisuuksia heikentää synkkä 12. rata, mistä todellakin tarvitaan ajosilmää.
 
”Hevoseni on kuuleman mukaan tosi kiva ja kiltti, mikä on näissä pääasia. Aika tarkan juoksun vaatii, joten koitetaan tuolta lähtöpaikalta ajella sisärataa taustalla ja nousta lopussa mukaan taistoon. Etukäteen ei luovuteta, mutta olisihan kärkisija, saati voitto tuolta paikalta iso ja positiivinen yllätys. Lähdön tasohan on jopa yllättävän hyvä”, Laaksonen toteaa ja nostaa suosikikseen Matias Salon hevosen.
 
”Myös Lähdekorven Karilla on hyvä hevonen, jos kuski sattuisi onnistumaan.”
 
Haasteajo ajetaan perjantain 5.8. ravien kahdeksantena lähtönä n. klo 20.40. Mukana on myös viime vuoden voittaja Minna Kauhanen, Minna Moilanen, Pertti Livisti, Kari Lähdekorpi, Matias Salo, Vesa Mäkinen, Bella Varjonen, Juha Puhtimäki ja Harri Lind.
 
Ravintolapalvelut
Pilvenmäelle avataan perjantain raveissa myös uusi reilut 30-metriä pitkä terassi, josta asiakkaita palvellaan A-oikeuksin ja samalla vanha terassi poistuu käytöstä.
 
Ravintola Valtikasta parhaat paikat voi varata kätevästi ennakoon p. 010 422 1493 tai ravintola@pilvenmaki.fi.