Pilvenmäen lounasravit ovat tälläkin kertaa nousevien ravureiden temmellyskenttä. Voi hyvinkin olla, että näet lounastauolla tulevan derbyfinalistin. Pelaajia hemmotellaan Kari Lähdekorven vetämällä vihjeosuudella, mikä tulee eetteristä klo 11.45.
 
Parhaat mahdollisuudet kehittyä vaikkapa sinne derbyfinaaliin saakka on Bonanza Hossilla. 3-vuotias avasi uransa laukalla, mutta on sen jälkeen ottanut kaksi komeaa voittoa. Bonanza Hoss on todennäköinen voittaja, mutta sen ravi on toisinaan hieman hapuilevaa. Sen tähden lahjakas Bonanza varmistetaan varmaotteisella Zavier K.A.:lla. Jos arvioi Bonanza Hossin laukkaavan, voi rastia myös Celticin ja So Rebeckin.
 
Vihjerivien varmaksi valitaan päätöskohteen Downander. Nopea ruuna on saanut parhaan mahdollisen lähtöpaikan, joten sillä on hyvät mahdollisuudet johtaa alusta loppuun. Jos Downander ei miellytä, lapulle voi sovitella Chamma Chammaa, Milou Farmingia ja Super Classicia.
 
Sitten pitäisi löytää voittajat vielä Toto4-kohteisiin yksi ja kolme. Bluehill’s Shadow ja Super Stars nousevat avauskohteen pelatuimmiksi, mutta niiden takana lähtö on todella tasainen.
 
Kolmoskohteessa suosikki on tasaisen varma Miss Ellhill. Jos kolme muuta kohdetta pelaa kapealla, kolmoskohteen voi lyödä yllätyksen toivossa läpi.
 
Lounasravit keskiviikkona 11.11. Pilvenmäellä klo 12 alkaen. Tervetuloa viihtyisään ravintola Valtikkaan. 

Ravintola Valtikka

Vihjeet