Perjantain raveihin liittyen listattiin kymmenen syytä saapua Pilvenmäelle. Tehdään sama lauantain Toto76-raveille:
 
1. Upeista upein Tammavaltikka. Tänä vuonna ei ole mukana vain yhtä kovaa tammaa, vaan kymmenikön jokainen on kannuksensa ansainnut. Muista erottuu vielä nelikko Amazing Soul (viime vuoden voittaja), Twigs Voici (Pekka Korven kaikkien aikojen paras tamma), Stoneisle Lilian (5-vuotias mestari) ja Venice (kenties se kaikkein kovin, mutta onko ennallaan flunssien jälkeen?).
 
2. Pilvenmäki Maraton juostaan 4 100 metrin matkalla ensi kertaa vuoden 1991 jälkeen. Kilpailu on otettu ilolla vastaan. Suosikki on Vieskerin Valo, mutta Syytinki saa siihen nähden 80 metrin etumatkan.
 
3. Vanha katsomo on auki. Tule kurkkaamaan, millaisissa sisätiloissa raveja seurattiin silloin muinoin.
 
4. Köppinen vastaan Suivikas. Kun kuningas on poissa, Köppinen ja Suivikas mittelevät paremmuudestaan. Lisähöysteen soppaan heittää tauolta palaava talven valtias Diktaattori.
 
5. Välähdys on kenties kohutuin nuori suomenhevosnousija. Lauantaina välähtää Forssassa.
 
6. Lauantaina julkistetaan summa, joka kerättiin pienille syöpäpotilaille perjantain raveissa.
 
7. Paikallisväriä on melkein jokaisessa lähdössä. Mukana mm. Ponnen Onni, Nahkaparturi, Capone Boko, Zulu Hoss, Milou Farming ja Mistress Annie.
 
8. Päivä on tammojen. Lauantaina juostaan seitsemän lämminveristen lähtöä. 7-oikein lehti rankkasi viiteen ykkössuosikiksi tamman! Neljässä suomenhevoslähdössä oriiden ja ruunien arvellaan kuitenkin olevan niskan päällä.
 
9. Lauantaille on luvattu takuuvarmasti parempaa säätä kuin perjantaille.
 
10. Lapsiakaan ei ole unohdettu. Ponilähdöt ja lapsille suunnattua ohjelmaa klo 12.30 alkaen.
 
Tervetuloa!