Forssan Seudun Hippos ry:n johdossa on reilun vuoden ajan ollut yhdistyksen puheenjohtaja Isto Mäki-Tulokas. Ypäjäläinen Elina Hirvonen on nimetty raviradan toiminnanjohtajaksi 15.8. alkaen. Hirvonen on työskennllyt viimeiset pari vuotta raviradan toimistolla ravien järjestämisen tehtävissä.

– Kyllä tämä ratkaisu on oikeastaan pitkään ollut mielessä ja kun miettii maakuntaradan johtamisen ja arjen pyörittämisen vaatimuksia, ei niitä talkoopohjalta tai vajaalla työajalla pysty lopullisesti tekemään. Taloudellisesti on pystytty kirimään ja tulevaisuudelta toivotaan toki samanlaista kehitystä, selventää Mäki-Tulokas.

Työtehtävät Pilvenmäen toiminnanjohtajalla ovat laajat ja painottuvat ravien järjestämisen ympärillä tehtäviin toimiin. Alueen kehittämistä sekä yhteistyötä seudun yrittäjien ja seurojen kanssa pyritään parantamaan jatkossa, mihin tehty päätös antaa myös nyt mahdollisuuden.

– Elina oli hakijoiden joukossa jo edellistä toiminnanjohtajaa valitessa, ja nyt kun tässä on itse tullut hänen kanssaan toimittua tiesi tämän pääätöksen yhdistyksen kannalta oikeaksi. Varsinaista perehdytystä ei vaadita ja toimintaympäristö on uudelle johtajalle tuttu, kertoo Mäki-Tulokas päätöksen taustoista.

Hirvonen on työskennellyt agrologiksi valmistumisensa jälkeen kolmen vuoden ajan Suomen Hippoksen kilpailuosastolla, minkä jälkeen viimeiset pari vuotta yksityisyrittäjänä viestinnän sekä hevosurheilupuolen töiden parissa. 28-vuotias ypäjäläinen on lukiosta valmistuttuaan suorittanut Mustialassa agrologin tutkinnon ja viimeisimpänä opiskellut viestintää graafisesta suunnittelusta, valokuvauksesta ja tiedotusopista lähtien.​

Lisätietoja: Isto Mäki-Tulokas, p. 040 5051 554, i.makitulokas@gmail.com

Elina Hirvonen, p. 050 3018 258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi