Vermo on ajanut tähän saakka jokaikisen Toto65-keskiviikkokierroksen. Kuninkuusravien rakentamisen vuoksi tämän keskiviikon koitokset on siirretty Forssaan ja Pilvenmäelle.

Twigs Voici tulee Pilvenmäelle jälleen Tammavaltikka mielessään. Kuva: Anne Tapola

Paikallisista lähimpänä 65-voittoa on Ilkka Korven Yank Match, joka on avannut 4-vuotiskauden lupaavasti. Illan kovin polle nähdään kuitenkin 65-kierroksen päätöskohteessa, kun viime vuoden Tammavaltikka-voittaja Twigs Voici saapuu Forssaan. Lähtörata on paras mahdollinen, joten jos ei ihmeitä satu, Twigs Voici korkkaa Tammavaltikan katsastuksen.

Raveihin on mahdollista tulla myös Rajalan Ravibussilla, jonka lähtöpiste on Vieremä klo 17. Reitti kulkee seuraavasti: Vieremä- Turuntie – Linja-autoasema – Urheilukenttä – Kuusto – Linikkala – Viksberg – Vesihelmi. Matkalta otetaan kyytiin käden heilautuksella. Kotimatkalle lähdetään lähtee 10 minuuttia viimeisen lähdön maaliintulon jälkeen takaisin.

Paikalle todellakin kannattaa tulla, sillä Pilvenmäki on saanut tämän vuoden ravivierailta suitsutusta: Yläkerran ravintolan ruokaa on kehuttu taivaisiin ja ulkoterassin myötä ulkoilmatunnelma on kohonnut korkealle varsinkin kuivalla säällä. Muonitus on Pilvenmäen raveissa kesäinen ja monipuolinen, kun tarjottavat lähtevät muurinpohjaletuista aina ravimakkaroihin asti.

Yleisön pyynnöstä raveja ennen suoritetaan varikkokierros klo 17.30 alkaen. Kierros raviurheilun maailmaan tutustuminen alkaa pääkatsomon takaa leikkikentän portin läheisyydestä.

Veikkaus-korttia näyttämällä pääsee kaksi yhden hinnalla raveihin. Lippu 5e (alle 16v ilmaiseksi).

Tervetuloa keskiviikkona Pilvenmäelle Toto65-raveihin.

Ravintolapalvelut ke 2.8. raveissa

Pelivihjeet illan lähtöihin (laatinut Iivari Ingves)

 

Ravintola Valtikkaan vapaa pääsy!

 

Ravintola Valtikassa Kesäinen Lähiruokapöytä 18,00€

Talon Vihersalaattia ja Salaatinkastiketta
Pähkinäinen Leipäjuustosalaatti
Uudensadon Perunasalaatti
Hedelmäinen Broiler-Pastasalaatti

Tilliperunat 
Naudan Paahtopaistia Punaviinikastikkeessa
Kahden Kaalin Gratiini

Kesän Marjaherkku
Kahvi

Lähiruokatuottajista edustettuina ravintola- ja kahviopisteissämme ovat mm. Antin Konditoria, Kivikylän Kotipalvaamo, Koivulan Kuorimo, Oksasen Puutarha, Lähipuoti Remes, Jokioisten Leipä, Vihannes Vinnikainen ja Arctic Milk.