Pilvenmäen raviradan peliaktiiveihin on useamman vuoden ajan kuulunut pelaaja, vihjenikkari sekä aktiviinen raviohjelmavierailija Iivari Ingves. Ingves on pitänyt paikalliset Toto-turnaukset sekä toiminut Pilvenmäen ravien vihjestudioissa Kari Lähdekorven aisaparina. Iivarin isännöimä Pelikimppaporukka starttaa Pilvenmäen perjantain 15.4. raveissa.

Iivarin ”riskisijoitus” -pelikimppaan pääsevät kaikki ravipelaamisesta kiinnostuneet mukaan ja kimpan kautta on hyvä lähteä harjoittelemaan omien ravipelien rakentamista. Iivarin Pelikimpan pelisäännöt ja pelaamisen perusinfo tarjolla raviradan kolmannen kerroksen kokoustiloissa klo 17.50 ravipäivänä isännän itsensä vetäessä infoa.

–  Kari Lähdekorpi tätä ehdotti ja ihan mieluusti tällaisissa ideoissa ollaan mukana, kun raviradan kanssa tätä ideoitiin edelleen. Katsotaan minkälaisen vastaanoton tällainen kimppapelimuoto saa, mutta hauska ravi-ilta varmasti kimppalaisille luvassa. Itsehän lähden tekemään pelejä tosimielellä ja varmasti kimpan isoimmalla panoksella, selventää isäntä Ingves Pelikimpan taustaa.

Pelikimppaan tulee osallistua ennen ensimmäisen lähtön starttia ja minimipanos porukkaan tulijalle on 20€. Illan aikana Iivarin Pelikimppa pelaa Ravintola Valtikassa lähes jokaiseen ravilähtöön ja erilaiset pelimuodot tulevat varmasti tutuiksi.

Iivarin pelikimpassa vietät värikkään ravi-illan ravipelaamista opiskellen sekä vähän isompaa saalista hakien. Pelikimpalle on rajattu oma alueensa Ravintola Valtikkaan. Kimpan osallistujille ei erillistä osallistumismaksua ja ravintolaan on vapaa pääsy.

Ravintolapalvelut