Jokainen perjantain ravivieras on mukana tekemässä hyvää. Ravien ja iltajuhlan pääsylipputuloista puolet ohjataan hyväntekeväisyyteen. Alueelta voi ostaa hyväntekeväisyysleivoksen ja ravinaisten kakkuarpajaisten tuotto menee myös hyväntekeväisyyskohteille. Hyväntekeväisyysaitioon raviradan vanhaan katsomoon on myös paikkoja vielä jäljellä.

Taina Saarinen (oik.) sekä Mirva ja Miro Happonen kiittävät jo etukäteen kaikkia tahoja, jotka auttavat Hyväntekeväisyysravien kautta paikallisyhdistysten toimintaa.

Taina Saarinen (oik.) sekä Mirva ja Miro Happonen kiittävät jo etukäteen kaikkia tahoja, jotka auttavat Hyväntekeväisyysravien kautta paikallisyhdistysten toimintaa.

Hyväntekeväisyysravien potti jaetaan tänä vuonna kahdelle yhdistykselle, joilla on paljon yhteistä. Forssan Leijonaemojen toiminta on tarkoitettu erityislapsille ja heidän vanhemmilleen: Kehitysvammaisten Tuki ry:n äidit ja isät voisivat siis kaikki kuulua Leijonaemoihin.

Potin ennakoidaan kohoavan 5 000–10 000 euron väliin. Hyväntekeväisyysravien potin kokoamisessa erittäin tärkeässä roolissa ovat  Forssan Seudun Hippoksen yhteistyökumppanit. Raviliigavarsa Real Red kantaa myös kortensa kekoon. Toivottavasti: perjantain voittorahoista puolet lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.
 
Tukieuroille on todellakin käyttöä.
 
Leijonaemojen suunnitelmissa on käynnistää hyväntekeväisyysrahoilla leijonapartiotoimintaa, hankkia ulkopuolisia luennoitsijoita ja ehkä hieman virkistäytyäkin. Mutta mitä on leijonapartiotoiminta?
 
”Leijonapartion on tarkoitus järjestää kriisitilanteessa olevalle erityislapsiperheelle apua. Avun toteuttavat vapaaehtoiset”, Mirva Happonen Leijonaemoista tiivistää. Vapaaehtoiset voivat auttaa esimerkiksi kodin arkiaskareissa, hakemusten täyttämisessä ja yleisessä perheen tukemisessa.
 
Taina Saarinen Kehitysvammaisten Tuki ry:stä kertoo kehitysvammaporukan reissaavan paljon.
 
”Periaate on, että maksamme esimerkiksi teatteriliput itse mutta kuljetukseen on käytetty yhdistyksen rahaa pienellä omavastuulla. Kuljetukset tulevat kalliiksi, koska tarvitsemme tavallisen bussin ohella inva-autoja”, Saarinen huomauttaa.
 
Tervetuloa mukaan tekemään erityisten arjesta parempaa.
 
Liput 10€/ravit, josta 5€ lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen!
Tanssit 10€/hlö – Esiintymässä Jani & Jetsetters
Hyväntekeväisyysaitiopaikka 60€
(sis. 20€ lahjoitus hyväntekeväisyyskohteelle, ilmainen iltatanssien sisäänpääsy, Chef Wotkin’s noutopöytä ja ruokajuoma, käsiohjelma ja ennakkoon lippunsa varanneille ilmainen ravien sisäänpääsy)
 
 
 
Tunnuksella ”tammavaltikka” majoitut Scandic Forssassa 85€/2hh/yö sis. aamiainen (norm. 102€). Majoitusvaraus p. 040 4848 111