Sateisen viikonlopun jälkeen koittaa aurinkoinen ja täytekakkuinen maanantai. Pilvenmäen iltaraveissa juhlistetaan nimittäin suomenhevosten Derby-voittaja Humiroa. Humiron omistajia asuu ympäri Lounais-Hämettä ja kakkukahvit tarjotaan 500 ensimmäiselle. 

Kakkukahvien lomassa mahdollisuus katsastaa Humiron voittojuoksua.

Humiro on valmennuksessa Mikkelissä, joten se ei ole paikalla. Viimeksi Forssassa vieraillessaan se voitti Nuorten sarjan. Kukaan ei olisi silloin uskonut, että kyseessä on tuleva Derby-voittaja. Myös maanantaina juostaan Nuorten sarja – löytyykö sieltä seuraavan Derbyn sankari? Suosikkeina matkaan lähtevät lupaavat 4-vuotiaat Sakarin ja Onnenhumu.

Konkariosastoa nähdään lämminveristen päälähdössä, sillä puolet osallistujista on vähintään 10-vuotiaita. Veteraanit ovat yhä notkeita: suosikeiksi nostetaan 12-vuotias Costatandisoldi ja 11-vuotias Magnat.

Paikallispulssia nostaa erityisesti Toto4-pelin avaus, jossa kotiratasidos on joka toisella. Paljon ratkeaa jo kiihdytyksessä: nappaako keulat forssalainen Whisky Dancing vai tammelalaistunut Mirandola?

Kahdessa muussa nelkkukohteessa ideahevosiksi vihjataan Piquant Stride ja Confident Chip.

Tervetuloa Pilvenmäelle, missä voit viettää moninaista maanantaita: lähiruokaa yläkerrassa, syyskuun lämpöä Forssan pisimmällä ulkoterassilla, hyvää seuraa, hienoja hevosia ja tietenkin kakkua. Nähdään maanantaina klo 18 alkaen!

Vihjeet

Ravintolapalvelut ma 11.9.

TurpaCAM – Erica Eme (L4 nro 4) – Arvaa sijoitus ja voita ravintolalahjakortti!