Huh, talven ensimmäiset ravit, jolloin ei tarvitse jännittää, tekeekö leuto keli tepposet kaviouralle. Pilvenmäki on saanut vihdoin lunta, ja keskiviikkona ravataan lumipolanteiselle talviradalla. Tästä tykkäävät myös hevoset.
 
Klo 12 alkavien lounasravien tähtihevosen piti olla Heidi Ale. Suomenennätystamma jäi kuitenkin pois, joten totonelkun päätöskohde muutti muotoaan. Lähtö on edelleen tasokas. Suosikiksi kohoaa Ice Cube, joka on osoittanut pystyvänsä talviradalla 15-tulokseen. Pikku tauko voi toki viedä terävimmän terän. Jos Ice Cube ei ole kymppi, rankaisee T.M. Chagall välittömästi. Huomion ansaitsevat myös Expecial Enough ja Johan Nash.
 
Ice Cube ja kumppanit päättävät Toto4-pelin. Avauskohteessa odotetaan Beatboxerin ja Fisher Jamin kaksintaistoa. Vai olisiko sittenkin Don Carlo Birdlandin korvapuusti?
 
Kakkoskohteessa ei kannata pihdata merkkejä. Rastituksen voi aloittaa numerosta yksi Piece Of My Heart ja päättää numeroon kymmenen De La Blanche.
 
Kolmoskohteessa Sanna Kiiski yrittää jatkaa Pilvenmäen edellisten lounasravien voittokulkua. Kultaa ja kunniaa tavoittelee Black Ice Boots. Voiton ansaitsisi myös Glamour Wice, joka on tehnyt vahvaa jälkeä koko alkuvuoden.
 
Tervetuloa maittavalle lounaalle Pilvenmäelle. Ensimmäinen lähtö starttaa 24.2. klo 12.01. Lounasravit päättyvät klo 13.20 juostavaan koelähtöön.

 

Vihjeet

Ravintola Valtikka