Etukäteen jo hykerryttää: Pilvenmäen sunnuntairavien lähtöjä selostaa 11 käytännössä ensikertalaista äänityöläistä. Nimet ovat tuttuja ravimaailmasta, mutta hoituuko homma, kun selostuskopista pitäisi kertoa lähdön tapahtumat kaikelle kansalle? Tyylejä on takuulla yhtä monta kuin lähtöjäkin eli 11. Korvat siis auki – tai ehkä sittenkin hetkittäin kiinni.

Paikalla kannattaa olla heti ensimmäisessä lähdössä, jonka selostaa Kari Lähdekorpi. Lähdekorpi on lähestulkoon selostajakonkari, sillä hän pääsi selostamaan kesällä Karin Haasteajon saaden yleisön hymyilemään, myhäilemään ja nauramaan. 

microphone-42450_1280

Varsin tärkeä selostustehtävä osui puolestaan Ami Laaksoselle: lähdössä yhdeksän juoksee nimittäin Pilvenmäen raviliigavarsa Real Red. Raviliigavarsalla on tällä kertaa arvoisensa vastustaja, samanikäinen lupaus nimeltä Hazelhen Hermes.

Toto4-pelin suurin suosikki lienee Rosi’s Fernando, jonka matkanteosta kertoo Iivari Ingves. Moni uumoilee puolestaan, että Nelly-Janiina Korpikoski saa hehkuttaa Pasi Von Pentzin voittoa lähdössä neljä. 

Jarkko Litmasen selostus päättää nelkun ja kyseessä onkin kiharaisen tasokas koitos: menevätkö sanat sekaisin, kun Leemark’s Casimir, Hunter’s Hero, Man In the Mirror, Young Moon Hoss ja Ellhill’s Lofty mittelevät?

Alla vielä selostajat lähdöittäin. Kahdeksannen lähdön selostaja ei liene raviväelle tuttu, mutta paikallistähti hoitaa takuulla homman – tavalla tai toisella.

Sunnuntain päiväravit alkavat klo 14. Ravipäivälle on luvattu pilvistä +4-astetta, mutta sadetta ei pitäisi tulla päivän aikana. Ravintolapalvelut takaavat täyden mahan ja hyvän mielen. 

Vihjeet

Ravintolapalvelut

Selostusjärjestys

L1 Kari Lähdekorpi
L2 Vesa Nordling
L3 EP Mäkinen
L4 Nelly-Janiika Korpikoski
L5 Antti Perttunen
L6 Iivari Ingves
L7 Jarkko Litmanen
L8 Jaffa Palomäki
L9 Ami Laaksonen
L10 JP Irri
L11 Hannu Korpi