Helppo tehtävä. Lauantaina ravataan niin hienot ravit, että kymmenen hyvää syytä löytyy helposti:
 
1. Jättipotti on viikon ravisana. Kaikki katseet kohdistuvat lauantaina Forssan Pilvenmäelle: Toto76-pelissä on jaossa lisäpotti, jota T76-pelin historiassa ole koettu. Houkuttimena on noin miljoona euroa, joten myös peli-innon uskotaan kohoavan ennätystasolle. Ennätyspotti johtuu siitä, ettei kahdella edellisviikolla ole löytynyt 7 oikein -tuloksia ja jakamatta jääneet setelit ovat jaossa nyt.
 
2. Kaviouralle astelee joukko kestomenestyjiä. Paikalla ovat mm. Suomen paras lämminveritamma Twigs Voici, kaksinkertainen Suomen mestari Surprise Lord ja vuoden 2014 ravikuningas Köppinen.
 
3. Pilvenmäki Specialin ansiosta paikalla on tavallistakin komeampi kaarti nousukkaita. Onko Bid On Kemp voittamaton myös finaalin jälkeen? Callela Lancelot, Sort Of Sorrow tai Lovetown voivat olla eri mieltä.
 
4. Ravien jälkeen hirnahdukset vaihtuvat laulantaan. Ravintola Valtikassa on jaossa kolme paikkaa ravikaraoken SM-finaaliin, joka järjestetään heinäkuussa St. Michel -ravien yhteydessä. Ravikaraokeen ehtii ilmoittautua ravien aikana.
 
5. Pilvenmäki voi luvata jo nyt yhden asian: lauantaina kilpaillaan huippukuntoisella kesäradalla. Routa on tipotiessään ja rata on keväällä kimmoisimmillaan.
 
6. Lasten leikkihuone on uudessa paikassa totohallissa, joten äideillä ja isillä sekä tädeillä ja kummeilla on näköyhteys kaviouralle. Lapsille tarjoillaan myös talutusratsastusta.
 
7. Pilvenmäellä huomioidaan myös hevosten hoitajat. Jokaisen lähdön voittajahevosen hoitajalle on luvassa piknik-paketti.
 
8. Pelaajilla on kissanpäivät. Toto76:n jättipotin lisäksi kaksarin palautusprosentti on kampanjan ansiosta 85 prosenttia normaalin 79 prosentin sijaan. Kampanja tietää korkeampi kertoimia ja isompia voittoja.
 
9. Nähtävää riittää vielä 76-kohteiden jälkeenkin. Tupla-Erkki saattaa olla ravikuningas Erikassonin paras jälkeläinen. Lauantaina Tupla-Erkki aloittaa 5-vuotiskautensa ja kohtaa 11 kokeneempaa suomenhevosta.
 
10. Pilvenmäellä on tehty kaikki voitava onnistuneen päivän eteen. Tule ja tuo kaverisikin, sillä tunnelma saadaan aikaan yhdessä. Alueen valmentajat ovat haastaneet toisensa mukaan tekemään kimppalappuja, joita Tapio Mäki-Tulokkaan ja Sanna Kiisken tekeminä saa kaikista Suomen toto-pelipisteistä sekä netin kautta ostettua. Muiden alueen valmentajien pelejä on myös tarjolla osissa pelipisteissä sekä ravipaikalla.
 
Pilvenmäen Toto76-ravit juostaan lauantaina 2.4. klo 14 alkaen.

Tulostettava käsiohjelma

Ravintolapalvelut 

Vihjeet