– Kiitos, huudahti Jukka Kinnunen yleisölle saapuessaan Tammavaltikan voittajaseremonioihin.

Myös Pilvenmäki haluaa kiittää yleisöä. Kiitos, teidän ansiostanne voimme lahjoittaa 12 584 euroa Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Erityiskiitos Pilvenmäen Ravinaisille, joiden rakkaudella tekemiä keppihevosia myytiin 5 580 eurolla eli melkein puolet kokonaispotista. Uskomatonta aherrusta ja yhteishenkeä!

Jukka Kinnunen kiitteli paitsi yleisöä myös elämänsä hevosta Amazing Soulia, joka oli ylivoimainen Tammavaltikassa. Amazing Soul oli selvästi nopein alussa ja vahvin lopussa ja merkkautti samalla Pilvenmäen uuden rataennätyksen 11,0a. Ennakkosuosikki Venice laukkasi kiihdytyksessä, mutta osoitti luokkansa nousemalla viidenneksi ajalla 11,8a. Hurjia tammoja molemmat, sekä Amazing Soul että Venice.

Suomenhevosten päälähdön vei superyllättäjä Topin Musta, joka tiputti kaikki mukana sinnitelleet Toto75-kupongit. Kuningas Köppinen menetti metrejä Veeran Turon taivuttua eteen kolmannella radalla, mutta ehätti toiseksi. Pikkukahveli laukkaili.

Kotiradan mainetta puolusti parhaiten Sahara B Boy, joka hallitsi Kasvattajakruunun alkuerää.

Pilvenmäki kiittää kaikkia perjantain ja lauantain raveihin osallistuneita. Seuraavan kerran Pilvenmäellä ravataan tiistaina 7. lokakuuta.