Lauantaina 18.8. järjestettävien Toto76-ravien yhteydessä järjestetään Ypäjän Loimijoki Golfin Pilvenmäki Golf Special kilpailu, jossa aamu alkaa Ypäjän golfkentältä klo 8.30. Jos golfkilpailuun osallistuminen ei onnistu, voi golfia testailla Pilvenmäen raviradalla ravipäivän ajan avoinna olevassa rastipisteessä. Rastipisteellä LoimijokiGolfin juniorivastaava Rami Prusila on kertomassa lajista.

Golfin rastipiste opastaa raveissa golfin maailmaan!

Pilvenmäki Golf Special yhdistelmäkilpailu

Pilvenmäki Golf Special on yhdistelmätapahtuma, jossa ensin pelataan golfia ja sen jälkeen lähdetään yhdessä jännittämään raveja Pilvenmäelle. Golfkisan pelimuotona on henkilökohtainen pistebogey ja yhteislähtö klo 8.30, maaliintulo n. klo 12.30-13.00, jonka jälkeen nopea suihku/sauna ja kyyti Forssaan lähtee klo 13.30. Saapuminen Pilvenmäelle klo 14.00, jossa ruokailu ja toto-opetus. Kyyti ei ole pakollinen, eli paikalle voi saapua myös omalla autolla.

Tapahtuman hinta 25 e, sis. kisamaksun, ruokailun, kuljetuksen sekä ravien kimppalappuosuuden 1 kpl / osallistuja (laatija Ami Laaksonen). Golfkisan palkintoina on lisää osuuksia yhteiseen ravikuponkiin, eli panokset ovat kovat molemmissa tapahtumissa! I palkinto = 3 osuutta, II palkinto = 2 osuutta, I palkinto = 1 osuus.

Ilmoittautumiset kisaan to 16.8. klo 16.00 mennessä caddiemasterille.

 


Lue lisää kentästä Loimijoki Golfin nettisivuilta ja ilmoittaudu mukaan kilpailuun