Pilvenmäellä ravataan perjantaina 5.5. klo 12 alkaen Lounasravit. Kari Lähdekorven ja Iivari Ingvesin studio pyörii lounasravien ajan paikan päällä sekä Veikkauksen rekisteröityneille käyttäjille ilmaisena pyörivän ravilähetyksen kautta.

Kari Lähdekorpi ja Iivari Ingves käyvät lähtöjä etukäteen läpi, mutta monesti juostuun lähtöön palataan vielä pohdintojen mukaan jälkeenkin päin…

Kaviouran puolella nähdään paljon paikallista väriä ja lähdöissä on kaiken kaikkiaan paljon tauolta palaavia hevosia. Varmoiksi Pilvenmäen tallikommentit sekä vihjeet kokoava Iivari Ingves on nostanut 4.lähdön Pennsylvanian sekä viidennessä lähdössä juoksevan Not So Easy Bluen. Mika Forssilla on käsissään Pilvenmäen lounasraveissa jälleen menestyksen avaimet.

Viikolla alkanut lämpöaalto kestää lounasraveihin asti ja ratamestari on ahkerasti kastellut ravirataa, jotta lounasravit saadaan vietyä hyvällä kesäradalla läpi.

Ravintolan puolellakaan ei kauaksi karata Forssasta, kun ruuat on hankittu lähiruokatuottajilta. Tarjolla myös kevyemmän lounaan ystäville keittovaihtoehtokin.

Ravintola Valtikka

Lounas 10e

Urjalanpaisti (G,L), Yrttiperunat (G,L), Hunajajuurekset (G,L) (sis. leipä, levite, salaattipöytä, kotikalja/vesi, naperomunkki kahvit)˜

Keittolounas 7e  

Kylmäsavulohikeitto (sis. leipä, levite, salaattipöytä, kotikalja/vesi, naperomunkki kahvit)

Vihjeet ja tallikommentit