Keskiviikon lounasravit päräytellään Pilvenmäellä. Ensin ruoat seisovasta pöydästä, sitten lounashetki hevosia katsellen viihtyisässä ravintolakatsomossa. Lounaan lomassa jännitetään totopelien osumista. Kas siinä lounasravien resepti. Testimielessä luvassa myös Jouni Toroskan tallikommentit klo 11.45 alkaen peleistä enemmänkin kiinnostuneille  – Marinka Massan tehdessä selostajadebyyttiinsä Pilvenmäen lounasraveissa.

Käydään pikaisesti läpi päivän Toto4-kohteet:

Toto4 starttaa lähdöstä kaksi. Avauskohteen suosikki Fisher Jam on arvottu takariviin, mutta Pilvenmäen pitkällä loppusuoralla ehtii kauempaakin. Kovin kanto kaskessa voi olla Levi’s Finest, jolla yritetään keulaan.

Kakkoskohteessa suosikki on Tapio Mäki-Tulokkaan Look Of Love, vaikka se ei ole pystynyt vielä voittamaan. Olisiko tammasta riskivarmaksi?

Entäpä kolmoskohde? Johan Nash on voitokas, mutta Ville Mäkelä on pessimistinen tauon vuoksi. Johan Nash on syytä varmistaa ainakin Don Augustilla.

Päätöskohteessa on monta kysymysmerkkiä. Las Vegas ei ole saanut parastaan irti, Made In Shade on kadottanut voittojyvän ja Buster U.S. debytoi Suomessa.

”Buster U.S. tuntuu jaksavalta ja parhaalta lämminveriseltä, mitä minulla on ollut”, valmentaja Jarmo Ahonen toteaa Pilvenmäen kotisivujen vihjeissä.

Lounasta kannattaa jäädä sulattelemaan, sillä heti viidennen lähdön jälkeen on vuorossa koelähtä, jossa radoille paluuta yrittävät Pitch Command ja Kingcobra. Molempia valmentaa Tapio Mäki-Tulokas.

Tervetuloa Pilvenmäelle keskiviikkona 30. syyskuuta. Ensimmäinen lähtö starttaa klo 12.

Vihjeet ja valmentajakommentit

Lounaslista