Pilvenmäellä ravataan neljänä maanantaina 8.1. Magic Monday-teemalla. Magic Monday-päivä sopii erinomaisesta ravien ensikertalaiselle, mutta myös ruuan ystävälle, koska maanantaisin voi lähteä nauttimaan Pilvenmäelle ”ihan koko setin”. Magic Mondayt tulevat olemaan erilainen kokemus myös ravien ystäville, joten nyt kannattaa lähteä kokemaan jotain erilaista kaviouran varressa.

Pilvenmäki satsaa vahvasti ravintolapalveluihin tuon päivän osalta, joten jo entuudestaan kehuttu ravintolan väki onnistunee jälleen tarjoiluissaan. Ravintola Valtikassa raviradan kolmannessa kerroksessa on tarjolla jokaiselle jotakin ja varmasti jokaisen kukkarolle sopivia vaihtoehtoja löytyy listalta.

Ravintola Valtikka on ilmastoitu katsomoravintola, josta näet ravien kulun parhailta paikoilta. Harvemmin raveissa hevosten taustajoukot saadaan lähietäisyydelle ravintolan katsojasta katsottuna, mutta Magic Monday-illan aikana ravintolassa piipahtaa varmasti yksi jos toinenkin mielenkiintoinen ravipersoona.

Ravintolapaikkojen varaus, jotta voisimme taata mitä parhaimman palvelun olisi suotavaa: ravintola@pilvenmaki.fi tai p. 010 422 1493.

Klikkaa suuremmaksi ja saat kiinni Magic Monday-tunnelmasta!