Ensi viikon lauantaina 2.4. selviää Medilaser Pilvenmäki Specialin voittaja vuosimallia 2016. Finaalin ratajärjestys on jo selvillä, mutta 76-ravien muihin lähtöihin ilmoittautuminen päättyy pääsiäisen vuoksi vasta maanantaina 28.3. klo 9.00.

Lisäjännitystä Pilvenmäen T76-kierrokselle tuo ns. Tupla-Jackpot, koska lauantaina 26.3. käydyissä T76-raveissa ei löytynyt yhtään täysosumaa. Lisärahaa Jackpot-kierroksen jakosummassa Pilvenmäellä tulee olemaan n. 380 000 euroa, joten yhdelle 76-rivin oikein veikanneelle voi tärähtää lähemmäs miljoonan euron voittopotti.

Sepcial-finalistien lähtöradat valmistuivat kahdessa vaiheessa. Ensin arvottiin voittajien kesken, kuka saa valita lähtöradan ensimmäisenä. Sama toistettiin karsintakakkosten kohdalla.
 
Arpa suosi kuuminta etukäteissuosikkia Sort Of Sorrowia, jonka valmentajaohjastaja Antti Ala-Rantala valitsi radan yksi.
 
Sort Of Sorrowin kohdalle kasaantui tummia pilviä kuluneella viikolla ja se joutui jäämään pois Kaustisen 76-lähdöstä lääkeaineen varoajan vuoksi. Pilvenmäen finaali ei kuitenkaan ole näillä näkymin vaarassa.
 
”Tarhakaveri oli kolauttanut Sort Of Sorrowia jalkaan ja Kaustisen startti oli pakko jättää väliin. Kahdeksan kuukautta ne ovat tarhanneet yhdessä ja nyt sattui tämmöistä”, Ala-Rantala harmittelee.
 
Hän kuitenkin uskoo, että hevonen on iskussa tulevana lauantaina. Ala-Rantala valitsi radan yksi mutta hän kaavailee ajokilleen hieman yllättäen selkäjuoksua.

”Sort Of Sorrow tulee selästä napakammin, joten tavoitteena on selkäjuoksu hyvän hevosen takana.”
 
Keulapaikka voi siis olla tarjolla Callela Lancelotille tai Bid On Kempille.

Medilaser Pilvenmäki Specialin lähtöradat

1. Sort Of Sorrow
2. Count Forever
3. Bid On Kemp
4. Callela Lancelot
5. Backspin
6. Swagman
7. Fantom Sundance
8. Illuminati Sund
9. Lovetown
10. Ripasso Classico
11. Midnight Mover
12. Amour Kemp