Forssan Seudun Hippos ry:n hevosurheilualueiden käyttömaksuihin muutoksia vuoden 2019 alusta lähtien. Harjoitusraveihin on vuodelle 2019 tehty säännöt. Muutoksia tulee myös ravien osallistumismaksuihin kuluvan vuoden aikana.

Pukit vs. tontut lähtö ravataan taas tulevana sunnuntaina kauden päätösraveissa klo 15.50. Rattailla nähdään mm. Antti Teivainen, Olli Koivunen, Emma Väre ja Iivari Nurminen.

 

Alueiden käyttömaksut 2019

ulkopuolisten valmentajien vuosimaksu 90e

(sis. raviradan ja metsälenkin sekä hiittisuoran käyttöoikeus, harjoitusravien osallistumisoikeus)

rata-alueen valmentajien kuukausimaksu 20e/hevonen

 

Alueiden hoito suoritetaan ma-pe kahdesti päivässä (aamuisin ja klo 12 mennessä) ja lauantaiaamuiksi, jos olosuhteissa ei mitään poikkeavaa ilmene. Käyttömaksut nousevat polttoaineen noin 30% kohonneen hinnan vuoksi. Ulkopuolisille valmentajille lähetetään laskun maksamisen jälkeen autoon laitettavaksi maksusta merkki.

Pyydämme valmentajia ilmoittamaan raviradalle sähköpostiosoitteen laskutusta varten; paperilaskuista perimme 5e/lasku laskutuslisän.

Raviradan yhteystiedot: Pilvenmäen ravirata, p. 0104221490 tai info@pilvenmaki.fi 

 

Harjoitusravisäännöt 2019

– Pilvenmäen harjoitusraveissa sovelletaan Suomen Hippos ry:n vahvistamia ravikilpailusääntöjä. Harjoitusravit kuuluvat vastuuvakuutuksen piiriin ja osallistuvalla hevosella on oltava pakollinen kilpailuvakuutus sekä ohjastajalla ajolupa sekä voimassa oleva kilpailulisenssi. Lisäksi ohjastajaa koskee turvaliivi- ja kypäräpakko. Harjoitusraveihin saa osallistua hiitti- tai kilpakärryillä.
– Harjoitusraveissa tulee noudattaa sarjamääritysten mukaista matkavauhtia tasaisesti koko matkan, lukuunottamatta viimeistä 500 metriä, jolloin saa tulla sarjamääritystä 5 sekuntia kovempaa vauhtia. Ainoastaan 1.25 –sarjassa on sallittua ajaa viimeiset 500 metriä vapaavalintaista vauhtia.
– Harjoitusraveja valvoo Suomen Hippos ry:n hyväksymä valvoja tai kilpailutuomari. Sopimattomasta vauhdinjaosta tai muusta karkeasta rikkeestä voidaan asettaa ajokielto harjoitusravien osalta. Harjoitusravikiellon pituus ilmoitetaan harjoitusravien tuloksissa.
– Ilmoittautuminen harjoitusraveihin tapahtuu Heppa-järjestelmän kautta tai puhelimitse harjoitusravipäivää edeltävänä päivänä klo 19.30 mennessä (p. 0104221490). Mikäli ohjastajalla on ajokielto Heppa-järjestelmässä, ei ajokiellon voimassa ollessa voi ajaa myöskään harjoitusraveissa.
Osallistumismaksu on 5 euroa per valjakko tai maksettu alueiden käyttömaksu.

Osallistumismaksu raveihin

Forssan Seudun Hippos ry:n hallitus päätti ottaa käyttöön 10 euron osallistumismaksun, kun osallistumismaksujen laskuttaminen mahdollistuu sähköisesti suoraan omistajilta. Osallistumismaksujen perinnän aloittamisesta tiedotetaan, kun sähköinen järjestämä laskutukselle on luotu. Osallistumismaksut peritään kaikilta raveihin osallistuneilta valjakoilta.

Ravipäivät 2019

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 0503018258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi