Nelivetoradoilla (Forssa, Riihimäki, Lahti, Teivo) aloitellaan uudenlaista nuorisotoimintaa vuonna 2017 Aja! -hankkeen avulla. Hankkeessa kehitetään alueen raviurheilun nuorisotoimintaa, lapsille ja nuorille on tarjolla retkiä ja hevosaiheisia ohjattuja kerhoja ravitapahtumien ympärille. Raviurheilun nuorisotoiminnan on tarkoitus olla matalankynnyksen monipuolinen ja laadukas hevosharrastusmahdollisuus, jossa on mahdollisuus edetä kerholaisesta aina nuorisovastaavaksi asti. Mukaan toimintaan toivotetaan tervetulleiksi hevosista sekä poneista kiinnostuneet 6-16-vuotiaat lapset ja nuoret!

Hanketta vetää vuoden alussa alueen nuorisokoordinaattorina aloittanut Paula Pellinen, joka vastaa nelivetoalueen nuorisotoiminnan kehittämisestä ja kerhotoiminnan aloittamisesta sekä osilla raviradoilla jatkamisesta. Nuorisokoordinaattorin tehtäviin kuuluu mm. kerhojen suunnittelu ja kerhonvetäjien ohjaaminen ja tukeminen. Tarkoituksena on pilotoida hankkeen avulla koordinaattorivetoista raviurheilun nuorisotoiminnan ohjaustapaa ja tehdä siitä jatkossa pysyvä malli raviurheilun laadukkaan nuorisotoiminnan ylläpitämiseksi.

Kaikille alueen raviradoille tarvitaan innokkaita kerhonvetäjiä ja apuohjaajia esim. poniraviharrastuksen piiristä. Kerhonvetäjille ja apuohjaajille on tarjolla laadukasta Suomen Hippoksen järjestämää ohjaajakoulutusta sekä mahdollisuus tutustua lähemmin myös raviratojen toimintaan.

Maakuntaradoilla kerhot pyritään aloittamaan helmikuun aikana, tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan raviratojen kotisivuilla heti kun päivämäärät ovat varmistuneet!

Yhteystiedot:

Paula Pellinen

p. 0400 213 499

paula.pellinen@pilvenmaki.fi