Forssan Pilvenmäellä ravataan tiistaina ja Toto5-lappu rakennetaan tammelalaisruuna Neve Di Gion varaan. Neve Di Gioa ei valita kotiratapisteiden vuoksi, vaan perusteina ovat huippukunto ja mainio lähtörata. Markus Laaksovirran suojatti on kärsinyt heikoista lähtöradoista mutta nyt se sai ykkösradan, josta johtanee alusta loppuun. Viimeksi Neve Di Gio suuttui alun kiinniotosta, mutta ravasi tämän jälkeen mallikkaasti. Olisiko nyt vuoden avausvoiton vuoro? Yllätysten hakijat huomioivat Millstone’s Vividin.

Ravirata on tämän päivän raveissa lumipintainen talvirata. Kuva raviradasta klo 9.40

Ravirata on tämän päivän raveissa lumipintainen talvirata. Kuva raviradasta klo 9.40

Illan tasokkain koitos on lähtö numero 7. Fakir Vicory oli viimeksi 76-lähdön suosikki mutta ei ollut aivan parhaimmillaan. Helppoa ei ole nytkään, sillä Be Spontaneous on kohonnut huippukuntoon ja Karl Adam tunnetaan luotettavuudestaan. Lähdössä riittää tasoa: Lovesong muistetaan Pilvenmäki Special -voitostaan ja Victory Pilot on niin hyvä hevonen, että voi pärjätä jopa radalta 12.

Suomenhevosten päälähdössä luottoa saa Jouni Miettisen uusi tammatähti Tähtisäihke. Pilvenmäen ravien ajan Kari Lähdekorpi sekä Jouni Toroska tekevät studiosta vihjelähetystä, jossa käydään lähdöt niin ennen ja jälkeen lähtöjen läpi.

Pilvenmäen kavioura on tiistaina lumipintainen talvirata. Illaksi luvattu -6-asteen verran pakkasta.

Katso tarkemmat vihjeet!

Tervetuloa Pilvenmäelle tiistaina 24.1. klo 18 alkaen. Tarjolla laadukasta raviurheilua ja maittagvaa ruokaa niin ala- kuin yläkerran ravintoloissa. Nähdään tiistaina.

Ravintolapalvelut ti 24.1. raveissa