Aja! – Nelivetoalueen raviurheilun nuorisotoiminnan kehittäminen- hankkeeseen haetaan osa-aikaista (50%) nuorisokoordinaattoria. 

Raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö Suomen Hippos ry käynnisti valtakunnallisen hankkeen avulla Suomen raviurheilun nuorisotoiminnan 2000-luvulle käännyttäessä. Tämän jälkeen nuorisotoimintaa on raviradoilla harjoitettu pitkälti vapaaehtoisvoimin. Keskusjärjestö toteutti muutama vuosi sitten alueellisen nuorisotoiminnan pilotin, minkä pohjalta on lähdetty suunnittelemaan Nelivetoratojen (Forssa, Tampere, Lahti, Riihimäki) alueelle omaa mallia raviurheilun nuorisotoiminnalle.

Nuorisokoordinaattorin työtehtäviin kuuluu nuorisotoiminnan kehittäminen niin poniraviurheilun kuin kerhotoiminnankin osalta.

Nuorisokoordinaattorin tehtävissä hankkeen aikana pääset kehittämään Jokimaan, Pilvenmäen, Riihimäen ja Teivon raviratojen alueella raviurheilun nuorisotoimintaa, joka pyrkii turvaamaan alueen elinvoimaisen raviurheilun nuorisotoiminnan jatkuvuuden.

Nelivetoradat hakevat hankkeeseen osa-aikaiselle 50% työajalle nuorisokoordinaattoria. Palkkaus sopimuksen mukaan ja työ alkaa 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan.  Myös ilta- ja viikkonlopputöitä silsältävä tehtävä. Tehtävässä noudatetaan 4kk koeaikaa ja työsuhde kestää lähtökohtaisesti hankeen päättymiseen kesä-heinäkuuhun 2018.

Tukikohtana lähtökohtaisesti Forssan Pilvenmäen raviradan toimisto, mutta myös Teivon ja Lahden raviratojen toimistot ovat mahdollisia. Muutokset mahdollisia hankerahoituksen puitteissa.

Työtehtäviin kuuluu

– Hankeraportointi

– Nuorisotoiminnan tilan kartoittaminen raviradoilla ja toiminnan kehittäminen alueella

– Toiminnan aikataulutus ja suunnittelu sekä kehitystyö

– Tiedotus- ja markkinointi

– Nuorisotapahtuman suunnittelu yhdessä nuorten kanssa 

– Verkostoituminen alueella ja alan sisällä

– Kurssien, koulutusten ja seminaarien järjestäminen

 

Hakijan eduksi katsotaan hankemaailman tietämys, raviurheilun ja raviurheilun nuorisotoiminnan tuntemus. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii hyvää kokonaisuuksien hallintaa sekä itsenäistä ja oma-aloitteista otetta.

 

Kirjalliset hakemukset tehtävään 14.11. mennessä elina.hirvonen@pilvenmaki.fi

 

Lisätietoja

Elina Hirvonen

p. 050 3018 258

elina.hirvonen@pilvenmaki.fi

toiminnanjohtaja

Forssan Seudun Hippos ry