Pelaa sinäkin Totoa!

Tule mukaan Toton ja raviurheilun jännittävään maailmaan. Toto on jännittävä ja helppo peli, jossa voit voittaa sekä tiedolla että tuurilla.

Toto-pelejä voit pelata joka päivä raveissa, Toto-pelipisteissä kautta maan sekä internetissä osoitteessa www.fintoto.fi. Paikan päällä raveissa saat peliin lisää jännitystä ja pääset mukaan ravitunnelmaan. Toto-pelejä pelataan täyttämällä pelikuponki eli ”slippi”. Pelikuponkiin merkitään lähdön numero, pelimuoto ja pelattavien hevosten numerot. Kuponkien kääntöpuolella on täyttöohjeet. Tarvittavat tiedot löydät muun muassa kunkin ravien käsiohjelmasta.

Totopelit kuuluvat kiinteästi raviurheiluun. Pelien tuotoista maksetaan ravikilpailujen palkintoja. Ahkera totopelaaja on siis mukana avittamassa koko raviurheilun jatkuvuutta. Suomessa hevospeleistä vastaavaa Veikkaus. Hevospelien kokonaisvaihto on reilut 200 miljoonaa euroa.

Hevospelimuotoja on erilaisia. Totopeleissä voi arvailla ravilähdön voittajaa, kahden tai kolmen parhaan joukkoon sijoittuvia ja niiden keskinäistä järjestystä. Jännitystä voi kasvattaa myös pelaamalla useita eri lähtöjä.

Tietotekniikka on astunut vahvasti mukaan ravipelaamisen maailmaan. Pelaamisesta innostuneet voivat totota helposti internetissä, matkapuhelimella tai pelipisteiden kautta kioskeissa tai ravintoloissa. TotoTV tuo ravit myös kotisohvan ääreen. Paikan päälle ravikilpailua kannattaa silti lähteä seuraamaan, sillä monelle ravit ovat aidoimmillaan vain, kun hevosen tuoksun voi tuntea nenässään.

Voitot

Voit lunastaa voittosi heti vahvistetun tulojärjestyksen jälkeen. Voitot maksetaan pelilipuketta vastaan 3 kk:n ajan voiton saamisesta. Tarkista aina, että saat haluamasi Toto-pelit. Maksettua pelilipuketta ei vaihdeta toiseen.

Pelipisteet

Ajankohtaiset tiedot koko Suomen pelipaikoista löytyy Fintoton sivulta!

 

 

auto_jl_web

 

 

 

Näin pelaan Totoa

Pelattavat hevoset voi valita eri tavoilla. Toiset luottavat tietoon, toiset onnennumeroihin tai hauskaan nimeen. Onnellakin voi aina voittaa, mutta parempaan tulokseen pääsee lähtölistaan
tutustumalla ja hevosia vertailemalla. Hevosten kunnosta kertoo parhaiten sen viimeisimmät kilpailutulokset. Suosikkeina lähdöissä onvat yleensä viime aikoiina parhaiten menestyneet hevoset.

Vertaa lähdössä olevan hevosen ennätyksiä, voittosummaa ja sijoituksia muihin kilpailijoihin. Myös ohjastajat, valmentajat ja heidän menestyksensä voi vaikuttaa hevosen pärjäämiseen. Hyvä ohjastaja saa hevoseen vauhtia ja parantaa sen voittomahdollisuuksia.

Kertoimet ja peliprosentit kertovat miten paljon hevosia on pelattu. Mitä pienempi kerroin tai mitä isompi peliprosentti sitä enemmän muut pelaajat luottavat hevoseen. Kertoimet ja peliprosentit muuttuvat pelin kehittyessä. Mestaritason pelaajat arvioivat hevosen mahdollisuuksia huomioiden mm. hevosen lähtöpaikan, mahdolliset varustemuutokset, vastustajien tason sekä sen, miltä hevonen on näyttänyt lämmitelessään radalla ennen kilpailua.

PELIESITTELYT

Helpot peruspelit

Toto-peleissä pelataan ravi-, tai ratsastuskilpailujen tuloksista. Pelejä on useita, sillä valikoimasta löytyy sekä pika- että taitopelejä jokaisen pelaajan makuun.

Toto-porukat ja Salama ovat monen uuden pelaajan suosikkeja. Salama on nopea pikapeli, jossa järjestelmä tekee pelin puolestasi, valitset vain mikä hintaisen pelin haluat. Pikapelit hyödyntävät toisten pelaajien tietämystä, joten voit keskittyä jännittämään!

Suosituin Toto-peli on Kaksari, jossa pitää tietää lähdön kaksi parasta hevosta. Helpompia ja varsinkin aloittelevalle pelaajalla osumia tuovia pelejä ovat Voittaja ja Sija. Näissä peleissä voitot ovat muutamista euroista useisiin satoihin euroihin.

Totoaminen porukkapelillä on helppoa. Porukoissa yksi peli koostuu useammasta osuudesta. Toto-porukat ovat asiantuntijoiden laatimia porukkapelejä, ja omia pelaajaporukoita voi tehdä kuka tahansa. Porukkapelejä voi tehdä Troikkaan, Päivän Duoon, Toto4-, Toto5-, Toto64-, Toto65-, Toto75- ja Toto76-peleihin. 

SIIRRY PELAAMAAN >>

Lisää haastetta

Troikka- ja Päivän Duo -pelejä voi pelata kaikissa ravikilpailuissa, mutta ainoastaan tiettyihin lähtöihin. Pelattavat lähdöt ilmoitetaan lähtölistoissa. Päivän Duossa pelaaja valitsee kahden eri lähdön voittajahevoset. Troikassa pelaajan tulee tietää saman lähdön kolme parasta hevosta oikeassa järjestyksessä. Troikka on haastava peli, mutta tarjoaa usein suuria kertoimia.

Päivän Duo: voitat, jos hevosesi voittavat kaksi ennalta määrättyä Päivän Duo –lähtöä!

Troikka: jos hevosesi ovat kolme ensimmäistä oikeassa maaliintulojärjestyksessä, sinä voitat!

Haluatko tietää lisää pelaamisesta? Voit haastaa itsesi jakamalla oman pelisi osuuksiin ja jakamalla porukkaosuudet toto.fi-pelisivulla tai Facebookin ja Twitterin kautta kavereille. Tutustu myös pelivihjeisiin! 

 

Toto-peleillä jopa miljonääriksi

Ravikilpailuissa pelataan päivittäin vähintään yhtä niin sanotuista T-peleistä, joissa pelaajan täytyy tietää 4–7 eri lähdön voittajahevoset. T-pelit ovat haastavia, mutta ehkä sen vuoksi hyvin suosittuja ja pelivaihdoiltaan isoja. Toto75-pelissä on jaettu jopa miljoonaluokan voittoja! T-pelejä ovat Toto76, Toto75, Toto65, Toto64, Toto5 ja Toto4.

 

PÄIVÄN TOTO Päivän Toto –peli löytyy 1.1.2015 alkaen myyntipisteistämme. Kysy lisää myyjältä!
SALAMA Salama-pikapeli on helpoin tapa pelata. Valitset vain mikä hintaisen pelin haluat ja järjestelmä tekee pelin puolestasi. Näin hyödynnät muiden pelaajien tietämystä ja voit keskittyä jännittämään! Salamaa voit pelata Toto76-, Toto75-, Toto65-, Toto64-, Toto5- ja Toto4-peleissä.
VOITTAJA Voittaja-peli on helppo tapa tutustua Toto-pelien maailmaan. Valitset vain hevosen, jonka arvelet voittavan kyseisen lähdön.
SIJA Valitse hevonen, joka mielestäsi sijoittuu kolmen parhaan joukkoon. Jos lähdössä on vain 4-6 hevosta, on pelattavan hevosen sijoituttava kahden ensimmäisen joukkoon.
KAKSARI Valitse kaksi hevosta, joiden uskot tulevan maaliin kahtena ensimmäisenä. Hevosten keskinäisellä tulojärjestyksellä ei ole merkitystä.
TROIKKA Valitse kolme hevosta, joiden arvelet tulevan ensimmäiselle, toiselle ja kolmannelle sijalle oikeassa maaliintulojärjestyksessä.
DUO Valitse voittajahevoset kahteen ennalta ilmoitettuun lähtöön.
TOTO4 Valitse voittajat neljään ennalta ilmoitettuun lähtöön. Toto4-peliä pelataan joka päivä!
TOTO5 Valitse voittajat viiteen ennalta ilmoitettuun lähtöön. Toto5-peliä pelataan tällä hetkellä vain Ruotsin pelikohteisiin.
TOTO64 Valitse voittajat kuuteen ennalta ilmoitettuun lähtöön. Toto64-peliä pelataan lähes joka ilta Ruotsiin.
TOTO65 Valitse voittajat kuuteen ennalta ilmoitettuun lähtöön. Toto65-peliä pelataan joka keskiviikko Vermoon ja välillä myös Ruotsiin.
TOTO76 Valitse voittajat seitsemään ennalta ilmoitettuun lähtöön. Voittoon oikeuttavat 7 ja 6 oikein -tulokset. Toto76-peliä pelataan vuoden 2015 alusta alkaen joka lauantai.
TOTO75 Valitse voittajat seitsemään ennalta ilmoitettuun lähtöön. Voittoon oikeuttavat 7, 6 ja 5 oikein -tulokset. Toto75-peliä pelataan vuoden 2015 alusta vain Ruotsin pelikohteisiin.

 

SIIRRY PELAAMAAN >>

JACKPOTIT JA BONUKSET

Jackpot- tai bonuskohteissa pelivaihdon päälle lisätään ekstrarahaa.

Toto76-, Toto75-, Toto65- ja Toto64 -peleissä on käytössä Jackpot-järjestelmä, jolloin edellisellä kierroksella jakamatta jääneet voitot lisätään seuraavan kierroksen voitonjakoon. Jackpot jaetaan pelin ylimmässä voittoluokassa eli esimerkiksi Toto76:ssa 7-oikein tuloksille. Kotimaisten pelikohteiden Jackpotit näkyvät nettipelijärjestelmässä kerrointietojen yhteydessä.

Bonusrahaa jaetaan yleensä Voittaja-, Sija-, Kaksari-, Troikka- ja Päivän Duo -peleissä. Kotimaisten pelikohteiden bonukset näkyvät nettipelijärjestelmässä kerrointietojen yhteydessä.

Voit tilata jackpoteista ja bonuksista tekstiviestimuistutuksen täällä.