Perjantaina 17.2. Pilvenmäellä ravataan Ystäväravien teemalla. Luvassa on ravivieraille ja heidän ystävilleen erityisiä tarjouksia, unohtamatta varikkoalueen nelijalkaisia ystäviä. Ravien ajan kaiuttimmista kantautuu Kari Lähdekorven sekä Iivari Ingvesin tekemä studio, jossa lähtöjä ruoditaan niin ennen kuin jälkeenkin ja varmasti napakoita kommentteja on luvassa. Iivarin Pelikimppaan on mahdollisuus paikan päälle suuntaavien mahdollisuus lähteä mukaan.

Ystäväraveissa ohjelmaa ja tarjouksia ravien ystäville.

Ystäväraveissa ohjelmaa ja tarjouksia ravien ystäville.

Yksin ei Pilvenmäen raveihin kannata suunnata, koska tarjouksena raveihin pääsee kaksi yhden hinnalla sisälle. Ravintolassakaan ei kaveria unohdeta vaan kahdelle jälkiruokana oleva suklaafondant kera vorssalaisen Antin Konditorian kirisikkajäätelön yhden hinnalla. Muuten ravintola Valtikan lähiruokapanotteiselta lautasannoslistalta löytyy mm. päärynä-aurasalaattia ja saltimbocca broileria. Ravintolan annokset alkaen 12 euroa.

Pilvenmäen pääkatsomossa ovat vuoden alusta lähtien harjoitelleet tikanheittäjät ja Forssan Seudun Tikka opastaakin mieluusti ravikävijät ravien ajan napakympin tavoittelussa pääkatsomon alakerrassa. Ystävät huomioidaan yleisöpuolella, mutta myös varikon nelijalkaisille karvakorville on tehty omat ystävän herkkupussukat, joissa sisältönä kuivattuja leipiä sekä sokeria.

Sittenkin yksin raveihin?

Mikäli et onnistukaan saamaan raveihin kaveria matkaasi, ei anneta sen haitata. Pilvenmäen pääsylipuissa on repäisyosa, jonka palauttamatta arvontalaatikkoon olet mukana kun Floridan matkaa arvotaan. Myös ravintolassa ruokailessa mahdollisuutesi aurinkolomaan nousevat. Lue lisää…

Mikäli innostuit!?

Tervetuloa perjantaina Pilvenmäelle! Jos haluat varmistua sujuvasta ravintolaillasta, varaathan ravintolapaikkasi etukäteen p. 010 422 1493 tai ravintola@pilvenmaki.fi.

Ravintola Valtikka – ravintolapavelut pe 17.2.

Iivarin Pelikimppa palaa tauolta

Vihjeet ja tallikommentit (julkaistaan torstaina)