Sato on korjattu, joten on syytä järjestää Lähiruoka-ravit. Pilvenmäen tiistairavien teema on lähellä tuotettu ruoka. Lähiruokaa on tarjolla yläkerran ravintolassa ja kotiinviemisiäkin varmasti löytyy.
 
Toto5:stä yritetään saada kotiinviemisiä Lecrossen avulla. 4-vuotistähti laukkasi Derbyn karsinnassa, mutta tuli lopun ylivoimaista kyytiä. Olemme vakuuttuneita, että Lecrosse palaa nyt voittokantaan. Lisäksi ennustamme, että viime talven tähtihevonen on myös tulevan talven loistavimpia tähtiä. Nousu alkaa tiistaina Pilvenmäellä.
 
Suurimman huomion Tapio Mäki-Tulokkaan valmennustallista vie kuitenkin Ruusu eli Real Red. Pilvenmäen 2-vuotias raviliigavarsa juoksi syyskuussa opetuslähdön ja nyt on vuorossa Nuoret-lähtö. Ruusu oli opetuslähdössä niin osaava, joten on jännittävää, kuinka reippaaseen vauhtiin suuri punainen tamma jo pystyy. Nuoret-lähtö juostaan klo 17.40.
 
Vaikka Lecrosse pitäisi Toto5:n varmana, luvassa on isoa rahaa. Kohteet ovat kauttaaltaan tasaisia. Tasokkuus ja tasaisuus korostuu kohteessa kaksi, jossa Kriteriumin Tähen Topeliuksella voittanut Henri Bollström tarttuu vuotta vanhemman lahjakkuuden ohjiin. Kemun Muistolle ei maistunut keulajuoksu Villinmiehen Tammakisassa. Forssassa ei ole keulajuoksun ”vaaraa”, sillä lähtörata on synkkä 12. Kovista haastajista myös Maikkis, Hilin Ihme ja Hohdon Iines ovat takarivissä. Suosikiksi nostetaankin eturivin Hollaus.
 
Entäpä muiden kohteiden avainhevoset? Toto5:n avauksessa niihin kuuluvat ainakin Duquesa, Dream And Hope ja Ainur Hoss. Neloskohteessa voittoa tavoittelevat lähinnä Sundvik Sangria, Young Moon Hoss, Caerbonnag ja Made In Shade. Päätöskohteessa luotetaan kolmikkoon Viriori, Fannikka ja Järvsöeld.
 
Tervetuloa tiistai-iltana Pilvenmäelle. Nähdään tiistaina!

 

Vihjeet

Ravintola