Pilvenmäen Toto76-ravien lähtölistat ovat valmistuneet. Tutustu lähtölistoihin ja tee päätös, ettei näitä raveja voi jättää väliin! Ravit alkavat lauantaina 2.4. klo 14. Ponilähtö ennen ravien alkua klo 13.30.
 
Mukana on kova joukko tähtihevosia, johtotähtinä Tammavaltikka-voittaja Twigs Voici ja vuoden 2014 ravikuningas Köppinen. Medilaser Pilvenmäki Specialissa erottuu nelikko Sort Of Sorrow, Bid On Kemp, Callela Lancelot ja Lovetown.
 
Pilvenmäellä on todella paljon pelissä, sillä kahdella edellisellä Toto76-kierroksella ei ole löytynyt yhtään 7 oikein -tulosta. Jättipotti kasvoi tuplajättipotiksi: ylimääräistä rahaa on jaossa lähes 400 000 euroa eli edellisillä kierroksilla jakamatta jäänyt osuus.
 
Ravintoloitsija ja totopeliasiantuntija Antti Peltola arvioi tuoreeltaan, että Toto76-pelin jakosumma ja pelivaihto kipuavat tuplajättipotin ansiosta miljoonaan euroon, ehkä ylikin.
 
Lauantaina voi olla jaossa koko ravivuoden 2016 suurimmat setelit. Napsahtaako se sinulle, vai lohkaisetko pienemmän summan?

Ravintola Valtikassahan on tunnetusti parhaat paikat seurata raveja – vielä muutamia pöytiä mukavalle raviseurueelle tarjolla. Alla olevan linkin kautta ravipäivän menu. Varaukset ravintolaan ravintola@pilvenmaki.fi tai p. 010 422 1493.

Ravintola Valtikka