Olihan hieno ravipäivä Pilvenmäellä! Tuplajättipotin päivä oli ennen kaikkea urheilun juhlaa mutta myös totoeurot pyörivät vinhasti. Toto76:n vaihtoennätys kirjataan nyt numeroin 1 090 761 euroa. Seitsemän oikein veikanneet tienasivat lähes 4 000 euroa.

Mutta ne urheilun huippuhetket! Uskomattomimman juoksun teki Jaqueline Mon Ami, joka jäi lähtölaukassaan kymmeniä metrejä. Voittoon nouseminen todisti, että Jaqueline Mon Ami on yksi Suomen parhaista hevosista jo nyt, vaikka voittosumma on vasta 80 000 euroa.

Hymyn huulille toi myös Surprise Lord, joka palasi tasolleen. Surprise Lord on yksi kaikkien aikojen parhaista Suomeen syntyneistä hevosista ja paremmalla onnella sen nimi olisi myös kansainvälisten suurkilpailujen kunniatauluissa. Forssassa ori osoitti, ettei se jouda eläkkeelle 10 ikävuodestaan huolimatta.

Nostetaan esille myös Bacardi Razz, Feeling Future, Pyörylän Paroni, Kupori ja tietenkin Medilaser Pilvenmäki Specialin voittaja Lovetown. Kukapa olisi vielä pari kuukautta sitten uskonut, että Lovetown on Specialin ykkönen.

Kiitos kaikille mukana olleille. Päivästä tuli ansiostanne täydellinen.