Pilvenmäki tarjoilee ravikansalle 75-finaalikierroksen eli herkkua tulevana lauantaina. Lähtölistat ovat valmistuneet ja vesi herahtaa kielelle, vai mitä sanotte seuraavista taistelutrioista: Tähen Toivomus-Polara-Ellin Sisu, Atupem-Shadow Of Brisbane- Wilhelm Nash ja Pascha Tilly-Juiceman-Freelancer.

Nokka kohti Pilvenmäkeä lauantaina!

Paikallisittain menestystoiveet ovat korkealla, sillä edellä mainituissa kolmikoissa on kaksi ”omaa” pollea: Wilhelm Nash Urjalasta ja Juiceman Forssasta. Vakava voitontavoittelija on myös ypäjäläisori Julmin, joka avaa kautensa lähdössä kahdeksan.

Komea ravipäivä päättyy Pilvenmäki Specialin finaaliin. Karsintavoittajista suurimman vaikutuksen tekivät 4-vuotiaat Hightower Comery ja Justine Case. Kotiradan Miss Maverick ei sekään ole ulkona, sillä karsinnassa se ei saanut mitään ilmaiseksi.

Käy katsomassa lähtölistat täältä ja tervetuloa Pilvenmäelle lauantaina 6.4. klo 14.00 alkaen. Pilvenmäki lupaa tarjoilla mainion ravipäivän.

Ravintolapalvelut la 6.4.

Vihjeet (julkaistaan perjantaina)

Aikataulu
Portit aukeavat klo 12 – kahviot ja grilli aukeaa
Ravintola Valtikka aukeaa klo 13
ponilähdöt klo 13.10 & klo 13.20
1.lähtö ravataan kaviouralla klo 14.05
Viimeinen lähtö starttaa n. klo 17.35

Oheisohjelma
Lapsille yleisöalueella kasvomaalausta, keppihevosrata, kevät istutus ja karkki-& pehmisbaari klo 12.30-16

Palvelut
– Alakerran kahviossa kahviopalveluiden lisäksi noutopöytälounas(10e) ja keittolounas (7e) – Baari alakerran kahvion yhteydessä
– Ravinaisten Makkaragrilli palvelee katsomoiden takana leikkikentän läheisyydessä
– Tallikahviossa kahviopalveluiden lisäksi keittolounas(5e)
– Supersuosion saaneet tunnettujen ravipersoonien suosikkipitsat saat tilattua raveissa alakerran kahviosta, tallikahviosta tai sisäänkirjoituksesta (kuljetamme pitsat katoksille sovitusta hevosten taustajoukoille)
– Terassi avoinna mikäli säät suosivat!
– Ravintola Valtikassa seuraat raveja parhailta paikoilta kehutusta lähiruokapöydästä samalla nauttien – Ravintolapaikkojen varaus katsomoravintolat.fi / ravintola@pilvenmaki.fi / p. 0104221493

Liput
10e (alle 16v. ilmaiseksi)
5e (varusmiehet, eläkeläiset, opiskelijat, invalidit)
3e (autokatsomopaikka)
parkki yleisölle ilmainen autokatsomoa lukuunottamatta