Perjantaina 18.12. paketoidaan Pilvenmäen ravikausi 2015. Paketti koristellaan mitä ilmeisemmin Rakkauden Katseella. Siis millä? Vuoden viimeisen lähdön suosikki on Look Of Love, joka on aloittanut Suomessa erittäin vakuuttavasti. Toto4-lähdön ankkuri löytyy siis päätöskohteesta.
 
Lounasravien tasokkain lähtö on Toto4-pelin kolmas kohde. Peli-ideaksi nostetaan Johan Nash, joka toivottavasti lähenee kesän huippukuntoaan. Haastetta riittää muista kotiradan hevosista. Secret Playerillä on voitto alla, Polly on luotettava, Ice Cubella on hurja luokka ja Especial Enough alkaa viimein nousta omalle tasolleen. Kotiradan juhlat voi estää Stratus K.A. tai Minna Moilaselle siirtynyt Bablo.
 
Entäpä totonelkun lähdöt yksi ja kaksi? Avauskohteessa selkeä suosikki on Las Vegas. Se taipui viimeksi, mutta sai kovasti prässiäkin. Jos kaikki ei ole kohdallaan, varmistuksena kannattaa huomioida Di Luca.
 
Toisen kohteen ennakkosuosikki starttaa radalta yksi ja on nimeltään Zive Artist. Suurin este voitolle on pussitusriski.
 
Tervetuloa nauttimaan lounasta hyvässä seurassa. Ensimmäinen lähtö starttaa klo 12.01.

 

Ravintola Valtikka

Vihjeet ja tallikommentit