Pilvenmäellä vietetään perjantaina valmentajailtaa. Teema on osaltaan täyttänyt ravintolakatsomoa, johon oli torstaihin mennessä myyty lähes 250 paikkaa. Ravintola Valtikka saa teemavieraita kolmannen ja neljännen lähdön välissä, kun Kari Lähdekorpi haastattelee paria valmentajaa. Lähdekorpi on muutoinkin äänessä illan mittaan.

Illan erikoisuuksiin kuuluu myös tototurnaus. Kaviouran puolella parasta urheiluviihdettä tarjoavat suomenhevoset lähdössä kuusi (Toto4:n kohde 3). Kuninkuusraveihin tähtäävä Rapin Aatos löi viimeksi Hullumiehen vaikeimman kautta, mutta nyt voitto vaatii vastaavaa venymistä. 20 metriä Rapin Aatoksen edestä starttaa V.G. Vipori, joka saa alkumatkalla vielä lisää etumatkaa. Rapin Aatos on vahva lopussa, mutta V.G. Vipori voi karata liian kauas. Virikari juoksee ensimmäisen kisansa ruunana.

”Virikari treenaa hyvin, mutta kilpailuvireestä on paha sanoa. Suoralla on ajettu kovimmillaan 27:ä. Hevonen menee koko ajan eteenpäin ja piisaa kyvyiltään korkealle”, Heikki Torvinen sanailee Pilvenmäen kotisivujen vihjeissä.

Pääseekö Tapio Mäki-Tulokas kättelemään itseään? Kas siinä lähdön viisi kysymys. Kyseessä on Ravitalli Tapio Mäki-Tulokkaan lähtö, ja hänen tallistaan on mukana Dounowhereurgoin. Matkana on 3 100 metriä ja vaikealla nimellä siunatun ruunan pitää parantaa ollakseen kärkitaistossa. Vihje menee Sahara Hotshotille, mutta älä unohda Dominumia, Don Herkulesta ja Ego Eveniä. Äläkä myöskään tuota Dounowhereurgoinia.

Mäki-Tulokkaalla on menestyssauma myös Toto4:n päätöskohteessa. Lähtörata yksi ei kuitenkaan suosi lahjakasta Las Vegasta.

”Las Vegas tulee tauolta eikä ole huippukunnossa. Voitto olisi yllätys, mutta hevonen on saanut lisää vauhtia ja sillä on hyvä juoksupää”, Mäki-Tulokas muistuttaa. Lähtörata heikentää myös takarivistä starttaavan Jamiesonin mahdollisuuksia. Erkki-Pekka Mäkisen suojatti oli viimeksi niin valtaisa, että on silti suosikki. Lähdössä on kovia nuoria tammoja: Made In Shade, Sylvie De Vie, BWT Fiera ja Ladynato.

Toto4-pelin avaus on mukavatasoinen mutta kuitenkin haastava. Jos lapulta löytyvät numerot 1, 2, 4, 5, 9 ja 10, Toto4 jatkanee mukana.

Tervetuloa viihtymään Pilvenmäen perjantairaveihin 5.6. klo 18 alkaen. Ravintola Valtikan ohella syötävää ja juotavaa löytyy myös alakerran ravintolasta. Pelionnea ja mukavia juttuhetkiä hyvän urheilun lomassa!

Ravintolapalvelut

Tulostettava käsiohjelma

Toto-turnaus

Vihjeet