PilvenmaenRavinaiset

Pilvenmäen Ravinaiset ry on joukko raviurheilusta kiinnostuneita naisia joita voit käydä tapaamassa Pilvenmäen raveissa makkaragrillillä. Kuulumisiamme voit lukea myös facebookista https://www.facebook.com/pages/Pilvenm%C3%A4en-Ravinaiset-ry/159899217372816

Tänä vuonna 50 vuotta täyttävä yhdistys toivottaa uudet jäsenet tervetulleiksi, kaikki raviurheilusta ja hevosista kiinnostuneet naiset pääsevät mukaan. Jäsenyyden edellytys on yksi talkoovuoro vuodessa sekä 10€ jäsenmaksu. Jäseneksi voit liittyä sähköpostitse osoitteissa mari.kukkonen@surffi.net tai ravinaiset.forssa(a)gmail.com. Ravinaisten tilinumero on FI 7643270010122552 jäsenmaksun viite on 20501.

Jäsenillä on hauskan tekemisen ja virkistystoiminnan lisäksi mahdollisuus päästä edustamaan yhdistystä kilvanajotehtävissä myös ulkomailla.

Vuoden 2018 johtokunta


Pj Mari Kukkonen,
vpj Anne Koskinen,
sihteeri Salla Pirhonen,
rahastonhoitaja Heli Kantonen-Heikkilä,
loimivastaava Mirka Willman,
tapahtumavastaava Erge Reinvald,
tarvikevastaava Katja Mattila,
talkoovuorot Minna Linna,
kioskivastaava Minna Salo.

Yhdistyksen säännöt

2016 yhdistys emännöi Suomen Ravinaisten Liiton perinteiset Kevätpäivät 16-17.4. Ohjelmaa oli niin Forssassa kuin Tammelan Mustialassa, jossa oli myös majoitus. Osallistujia oli ympäri Suomen lähes 80 reipasta naista.

Pilvenmäen ravinaiset ry 2015 tapahtumia.

Koko vuoden ajan seurailtiin Raviliigahevosten kuulumisia ja paistettiin makkaraa Forssan raveissa sekä muutamissa muissa tapahtumissa.

Pe 20.2. oli totopeli-saunailta Koskenniskan saunatiloissa, kohteena pelissä piti olla Porin ravit, mutta kyseisen radan rataolosuhteiden vuoksi itse ravit siirtyivät Forssaan, tämä luonnollisesti karsi saunaillan osanottajia.

13.3. raveissa yhdistys lahjoitti osuudet Forssan 2014 raviliigasta Urjalan, Tammelan ja Jokioisten-Ypäjän 4H yhdistyksille.

Sääntömääräinen kevätkokous oli 9.4. Koskenniskan yläkerrassa.

18.4. oli vuorossa kulttuuria, Forssan Teatterissa Öbaut seitsemän veljestä nauratti joukkoa ravinaisia.

Nice Run -urheilutapahtuma 1.6. yhden joukkueen voimin

12.7. jäsenet Heli Kantonen Heikkilä ja Seija Nieminen ajoivat kilpaa Sollvallassa kansainvälisessä naistenlähdössä, Senni edusti Turun Ravinaisia ja Heli Pilvenmäkeä. Tuloksina heillä oli neljäs ja seitsemäs sija.

Historia
Pilvenmäen Ravinaiset ry on perustettu vuonna 1966. Aluksi yhdistyksen nimi oli Tammelan Hippos ry:n Naisjaosto. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena oli huolehtia Pilvenmäellä järjestettävien ravien muonituksesta. Yhdistyksen aloittaessa toimintansa jäseniä oli 29. Jäsenmäärä kasvoi nopeasti yli sataan. Yhdistyksen nimi vaihtui Lounais-Hämeen Ravinaiset ry:ksi vuonna 1969 ja Pilvenmäen Ravinaiset ry:ksi 16.9.2010. Yhdistys kuuluu Suomen Ravinaisten Liitto ry:n, joka toimii valtakunnallisena yhdyssiteenä Suomen ravinaisjärjestöjen välillä.

Toiminta
Ravinaisten toiminta vuosien varrella on vaihdellut, mutta päätoimintana on aina ollut ravintolatyö. Lisäksi ravinaiset ovat osallistuneet Pilvenmäellä järjestettyihin talkoisiin ja talkooväen muonituksiin. Ravinaiset ovat järjestäneet illanviettoja, teatteri- ja konserttimatkoja ja opintoretkiä raveihin sekä Suomessa että ulkomailla. Yhdistyksen jäsenet ovat osallistuneet naisjoukkueiden haasteajoihin tai nykyisin järjestettäviin naisten lähtöihin. Vuonna 2005 yhdistyksen jäsen Cathy Johansson voitti Ravinaisten Suomen Mestaruuden. Yhdistyksen jäsenistä on valittu vuoden ravinaiseksi Aura Petteri 2002 ja Cathy Johansson 2006.

Ravinaiset pitävät katsomorakennuksen takana olevaa makkaragrilliä raveissa. Toimimme Forssan Seudun Hippos ry:n alaisena ja saamme grillin myynnistä provision yhdistykselle.

Työvuorot 2017
Jokaiselle jäsenelle on määrätty yksi työvuoro kuluvalle vuodelle makkaranmyyntiin. Mikäli jäsen on estynyt suorittamaan työvuoronsa tulee tilalle hankkia omatoimisesti sijainen. Yksi työvuoro kauden aikana ei tule kohtuuttomasti vaatimaan keneltäkään ylimääräisiä järjestelyjä. Työvuoroista maksetaan korvaus yhdistykselle. Kertyneillä tuloilla yhdistys järjestää retkiä ja tapahtumia.

 

Tapahtumia 2014

Tammikuun lopulla oli Totopeli-ilta  ravintola Koskenniskan saunatiloissa, joissa seurasimme illan raveja tototv -lähetyksestä ja teimme lähtöihin pelejä saunomisen ohella. Pelaaminen meni lähinnä raviurheilun kannattamiseen, meille ei merkittäviä voittoja osunut. Paikalla oli n. 15 jäsentä.

Huhtikuussa joukko Ravinaisia osallistui Suomen Ravinaisten Liiton Kevätpäiville Turun Ravinaisten emännöiminä Turussa ja Viking Gracella.  

Yleisradion Puhe-kanavan Kati Turtola teki juttua radioon Pilvenmäen raveissa ja sai oppaakseen raviurheilun maailmaan jäsenemme Mirka Willmanin ja Erge Reinvaldin. Puhettahan naisissa piisasi ja radionkuuntelijat pääsivät osallisiksi heidän innostuksestaan. Yhdistyksen sääntömääräinen kevätokous oli myös huhtikuussa.

Uudella Mainio-kirpputorilla pidettiin kirppispöytää jäsenistön lahjoittamien kirppistavaroiden myymiseksi.

Kesäkuussa osallistuimme kahden joukkueen voimin Forssassa järjestettyyn Nice Run liikuntatapahtumaan.

Yhdistyksemme jäsenet ovat 2014 kilpailleet Euroopassa järjestetyissä kansainvälisissä naisajajaotteluissa. Heli Kantonen-Heikkilä kilpaili Maltalla, Minna Salo Ahvenanmaalla ja Mira Liukko Tallinnassa. Suomen Ravinaisten Liiton SM-kilpailut olivat kesäkuussa Kuopiossa, siellä yhdistystä edusti Kirsi Reijonen.

Iso projekti vuonna 2014 oli Pilvenmäellä järjestettävät Uusi Lastensairaala 2014 -ravit. Yhdistyksemme valmisti noin 200 keppihevosta joiden myyntitulot lahjoitettiin keräykseen. Ravinaisten keräämä summa oli 5 580 euroa. Keppihevosia valmistettiin talkoissa ensin Peräjoen kylätalolla ja sitten Pilvenmäen vanhankatsomon alakerran ravintolassa. Kokoonnuimme useita kertoja viikossa askartelemaan yhdessä. Laitoimme jokaisesta valmistuneesta keppihevosesta kuvan Facebook-sivuillemme ja ostajat pääsivät sitä kautta varaamaan haluamansa keppihevosen. Meidät kutsuttiin myymään keppihevosia Ypäjän Varsahuutokauppaan sekä Forssassa järjestetyille Sadonkorjuumarkkinoille. Molemmat tapahtumat järjestettiin raveja edeltävänä viikonloppuna ja myynti niissä oli todella valtava, myimme tuotteemme lähes loppuun. Viimeisen raveja edeltävän viikon aikana teimme jokaisena iltana keppihevosia lisää jotta myytävää raveissa olisi riittävästi. Perjantaina järjestettyjen Lastensairaalaravien ja niiden iltajuhlien jälkeen yhdistyksellämme oli jäljellä kaksi keppihevosta myytäväksi seuraavan päivän T75 -raveissa. Molemmat keppihevoset myytiin välittömästi kun toimme ne esille ja ostajia olisi ollut useammallekin. Keppihevoset toivat paljon julkisuutta yhdistykselle ja Pilvenmäen raviradalle paikallislehtien lisäksi mm. Hevosurheilu-lehdessä.

Pilvenmäen Ravinaisten -lähtö on järjestettiin elokuussa. Sen voitti Miia Kuhanen Teresa ja Timo Norrin omistamalla, kasvattamalla ja valmentamalla Ambra Norrilla. Toinen oli Minna Salo Figaro Sundilla ja kolmas Seija Nieminen Bella Boussella.

Lokakuussa kokoonnuimme Scandic-hotellin saunatiloissa porealtailun merkeissä. Paikalla oli Tarot-kortteja tulkitseva henkilö joka kertoi meille korteista ja niiden lukemisesta. Jäsenemme saivat omakustanteisesti käydä kuulemassa henkilökohtaisen ennustuksen. Paikalla oli n. 20 jäsentä.

Yhdistyksen syyskokous oli marraskuussa tavalliseen tapaan Koskenniskan yläkerrassa.

Yhdistyksemme päätti valmistaa jouluksi uusia keppihevosia myyntiin. Näistä koituvasta tuotosta lahjoitamme jälleen hyväntekeväisyyteen osuuden. Hyväntekeväisyyskohde on vielä avoinna. Olemme kuitenkin päättäneet ostaa ja lahjoittaa Forssan Raviliigan osuuksia omalla alueellamme ja nuorisotyöhön. Tarkoituksena on antaa mahdollisuus hevosen omistamiseen, tuoda uusia ihmisiä raveihin paikalle, mahdollisesti kasvattaa uusia alalla toimijoita eli työntekijöitä talleille, uusia valmentajia ja ohjastajia. Ja tietenkin toivomme että nuorista myös kasvaisi uusia jäseniä yhdistyksellemme.

Hevosenomistajia olemme kaikki, jos ei muuten niin yhdistyksen kautta. Yhdistyksellä on osuudet vuoden 2013 Forssan Raviliigan Pamina Hipistä, vuoden 2014 Forssan Raviliigan Real Redistä sekä Suomen Ratsastajainliiton luotsaamasta R.R.Nykäisystä.

Tapahtumia 2013

15.3. Sauna- ja totopeli-ilta Hotelli Koskenniskassa
8.4. Kevätkokous Hotelli Koskenniskassa
12.5. Pilvenmäellä ajetttiin Ravinaisten lähtö. Kilpailun voitti Marjo Lindström.
18.5. Ravinaiset Rompetoritapahtumasssa Pilvenmäellä.
6.6. Nice Run, kolme joukkuetta
8.-9.6. Ravinaiset Moottoripyörien Maarata-ajoissa Pilvenmäellä.
28.6. Heidi Enqvist edustamassa Pilvenmäen ravinaisia Ravinaisten SM-kilpailuissa Ylivieskassa.
12.7. Ravinaiset ostivat osuuden Forssan Raviliigasta.
9.8. Pirjo Kivelä edusti Ravinaisia Solvallassa ajetussa naistenlähdössä ja sijoittui kilpailussa kolmanneksi.
11.8. Kansainvälinen Naisajajaottelu Pilvenmäellä. Kilpailun voitti Hollannin Samantha Stolker.
16.8. Maria Virtanen edusti Ravinaisia Maarianhaminassa ajetussa naistenlähdössä ja sijoittui toiseksi.
23.-27.8. Ravinaiset Hollannissa.
25.8. Hollannin derbyssä Duindigtin raviradalla sekä
26.8. tutustumassa Bokon siittolaan ja Algmaarissa raveissa.
16.11. Suomen Ravinaisten liiton syyskokous Tampereella. Yhdistystä edustamassa pj. Tiina Saarni ja hallituksen jäsen Anne Koskinen.
30.10. Maalaustalkoot sisäänkirjoituskessa.
7.11. Maalaustalkoot sisäänkirjoituksessa.
11.11. Syyskokous Hotelli Koskenniskassa.
29.11. Pikkujoulut Liivikeskuksessa sekä Forssan Klubilla.
10.12. Maalaustalkoot sisäänkirjoituksessa.
Tapahtumia 2012
24.2. Sauna- ja totopeli-ilta Hotelli Koskenniskassa.
31.3. – 1.4. Ravinaisten Liiton kevätkokous ja -päivät Lahdessa. Pilvenmäen Ravinaisia edustamassa puheenjohtaja Tiina Mäkelä ja hallituksen jäsen Anne Koskinen.
1.4. Pilvenmäellä ajettiin Ravinaisten lähtö. Kilpailun voitti Minna Salo Cold Hard Rockilla. Toiseksi sijoittui Pirjo Kivelä Caludia Laukolla ja kolmanneksi Mira Liukko Faith Springhillillä.
16.4. Sääntömääräinen kevätkokous Hotelli Koskenniskassa.
20.4. Kirsi Reijonen edusti yhdistystä Maltalla ajettavassa naisajajaottelussa.
4.6. Kolme joukkuetta Nice Run tapahtumassa.
5.9. Miia Kuhanen edusti yhdistystä Solvallassa ajetussa naisajajaottelussa.
8.9. Tanskan Therese Mikkelsen voitti Pilvenmäellä ajettavan Kansainvälisen Naisajajaottelun Teresa Norrin omistamalla Ambra Norrilla.
12.11. Syyskokous Hotelli koskenniskassa.
10.12. Naisten ilta Liivikeskuksessa.
14.12. Joululauluja Lamminkylässä.
Ravinaisten myyntipiste, katsomon takapuolella sijaitseva makkarakioski, avattiin 11.2.06

Ravinaisten myyntipiste, katsomon takapuolella sijaitseva makkarakioski, avattiin 11.2.06

Kansainvälisen Naisajajaottelun 2012  ohjastajien ryhmäkuva

Kansainvälisen Naisajajaottelun 2012
ohjastajien ryhmäkuva

 
Tapahtumia 2011
12.2. Pulkkamäki ja sauna Iso-Hunnarilla.
6.3. Pilvenmäellä ajettiin Ravinaisten lähtö. Kilpailun voitti Marjo Lindström Fanny Farmingilla. Toiseksi sijoittui Mari Kukkonen Haba Roylla ja kolmanneksi Emma Väre Mystic Midnightilla.
10.4. Marianne Suominen edusti Ravinaisia Drammenissa ajetussa naisajajaottelussa.
14.4. Ravinaisten kevätkokous Hotelli Koskenniskassa.
5-7.5. Mari Kukkonen edusti Ravinaisia Maltalla ajettavassa naisajajaottelussa.
6.6. Ravinaiset osallistui Nice -Run juoksutapahtumaan. 7.10 Kirsi Reijonen edusti Ravinaisia Bornholmissa ajetussa naisajajaottelussa ja sijoittui neljäneksi.
12.11 Ravinaiset järjestivät saunaillan IT-Adminan tiloissa. Ennen saunomista Liivikeskuksella tutustumassa uutuuksiin.
20.11 Ravinaiset järjestivät raveissa kakkuarpajaiset.
21.11 Ravinaisten sääntömääräinen syyskokous pidettiin Hotelli Koskenniskassa.
Tapahtumia 2010
16.1. Tyky-päivä. Ravinaisetkävivät kehonmittauksessa ja kuntotestissäVanhan Kutomon Fysioterapiassa. Tämän jälkeen siirryimme Rentoutuskeskus Kehrään jossa opettelimme joogan saloja.
13.2. lauantaina kickelwaara + peli-ilta. Kokoonnuimme klo 16 Hotelli Koskenniskassa josta siirryimme Hot Lips myymälään erotiikka esittelyyn. Tämän jälkeen palasimme Koskenniskaan saunaosastolla jossa seurasimme Kouvolan lauantai-illan raveja ja teimme porukka pelejä. Muistimme myös yhdistyksen puheenjohtajaa syntymäpäivän johdosta.
22.2. Sääntömääräinen kevätkokous klo 19. ravintola Rossossa.
27.2. Pulkkamäki Iso-Hunnarilla klo 17. Alkuun laskimme pulkkamäkeä jonka jälkeen siirryimme Forssan Moottoriseuran tiloihin saunomaan. Evääksi paistoimme makkaraa nuotiolla.
9.5. Pilvenmäellä ajettiin Lounais-Hämeen Ravinaisten lähtö. Kilpailun voitti Maria Vastamäki hevosella Nighthawk. Toiseksi sijoittu Marjo Lindström ja kolmanneksi Marja-Leena Paavilainen.
9.5. Marianne Suominen edusti yhdistystä Drammenissa ajettavassa naistenajossa.
22.5. Naistenilta aloitettiin kevään uima- ja alusasujen muotinäytöksellä sekä shoppailulla Liivikeskuksessa. Tämän jälkeen PumpuliEnkelin saunaosastolla Erja Venäläinen luennoi Reiki- ja energiahoidoista. Luennon jälkeen saunoimme ja vietimme loppu illan porealtaassa.
3.6. Ravinaiset osallistuivat Nice Run tapahtumaan kolmen joukkueen voimin.
16.6. Mira Liukko edusti ravinaisia Solvallan kansainvälisessä naistenajossa.
28.8. Ravinaiset viettivät iltaa Turun raveissa seuraamassa Kanssainvälisen Naisajajaottelun Turun osakilpailua. Iltaa jatkettiin Bella Varjosen Ratsutuvalla saunomisen ja ruokailun merkeissä. Ravinaiset virittelivät myös yhteistyötä Turun Ravinaisten kanssa
Kansainvälisen Naisajajaottelun ohjastajat 29.8.2010

Kansainvälisen Naisajajaottelun ohjastajat 29.8.2010

 Maria Vastamäki ja Rosi's Rafael

Maria Vastamäki ja Rosi’s Rafael

 
29.8. Maria Vastamäki voitti Kansainvälisen Naisajajaottelun Pilvenmäellä Tuija Aron omistamalla Rosi’s Rafaelilla. Kilpailussa toiseksi tuli Mari Kukkonen Manorettalla ja kolmas maalissa oli Norjalainen Turid Agnete Teigen Vivaldilla.
16.9. Yhdistyksen nimi vaihtui Lounais-Hämeen Ravinaiset ry:stä Pilvenmäen Ravinaiset ry:ksi ja uudet säännöt astuivat voimaan.
13.11. Sauna- ja lauluilta Pilvenmäellä sisäänkirjoituksessa.
19.11. Syyskokous Ravintola Scandic Forssassa.
21.11. Maria Vastamäki edusti Ravinaisia Montegiorgiossa ajettavassa näistenlähdössä ja voitti kilpailun.
Tapahtumia 2009
14.2. Ravinaiset kokoontuivat Iso-Hunnerilla Forssan Moottoriseuran tiloissa. Ilta aloitettiin pulkamäellä jonka jälkeen paistettiin makkaraa nuotiolla jasaunottiin.
6.3. ajettiin Pilvenmäellä Ravinaisten lähtö. Kilpailun voitti Saara Jalasti ajokkinaan Bella Bambina. Mira Liukko oli Västerbo Sequerilla toinen, Miia Kuhanen High On Emotionilla kolmas ja Elina Hirvonen Grace Punjabilla neljäs.7.3. Ravinaiset kokoontuivat Eerikkilän Urheiluopistolla. Illan ohjelma aloitettiinkehonmittauksella jonka jälkeen siirryimme kokeilemaan seinäkiipeilyä. Rantasaunalla kävimme saunomassa ja rohkeimmat kävivät jopa uimassa. Saunan jälkeen jäsenemme Mirka Kortepohja piti meille Avon tuote-esittelynsamaan aikaan kunkosmetologi teki halukkaille hoitoja.24.3. Kevätkokous järjestettiin Pilvenmäellä alakerran kahvilassa. Esillä sääntöjen määräämät asiat sekä yhdistyksen säänöjen muuttaminen.26.4. Ravinaisten Nice Run joukkueen jäsenet osalistuivat Mamma Mia tapahtumaan Kutomolla.9.5. Ravinaiset olivat Forssan Naisten messuilla esittelemässä Pilvenmäen ravirataa ja Lounais-Hämeen Ravinaisia.20.5. Mia Kuulusa osallistui Solvallassa järjestettyyn naiajajaotteluun sijoittuen kilpailussa seitsemänneksi.5.6. Ravinaiset osallistuvat kahden joukkueen voimin Nice Run tapahtumaan.12.6. Pilvenmäellä ajettiin Kansainvälinen naisajajaottelu. Kilpailun voitti Tanskan edustaja Charlotte Berg. Toiseksi sijoittui Norjan Cecilie Bråthen ja kolmanneksi Ruotsin Eva Franke. Ravien jälkeen vanhan katsomon alakerrassa järjestettiin ravitanssit. Lauantaina ulkomaalaiset vieraat olivat saunomassa Lamminkylässä rantasaunassa.

Nice Run 2009 joukkueet; Minna Salo, Tiina Mäkelä, Marjo Lindström, Sanna Heino, Miia Kuhanen, Anitta Salo, Marita Nio, Mia Kuulusa, Tiina Saarni, Mirka Kortepohja, Pirjo Kivelä ja Mia Jussila.

Nice Run 2009 joukkueet; Minna Salo, Tiina Mäkelä, Marjo Lindström, Sanna Heino, Miia Kuhanen, Anitta Salo, Marita Nio, Mia Kuulusa, Tiina Saarni, Mirka Kortepohja, Pirjo Kivelä ja Mia Jussila.

Seinäkiipeilijöitä Eerikkilässä; Riitta Essel, Anne Koskinen, Leena Vapaavuori, Minna Salo, Emma Laakkonen, Johanna Rekola.

Seinäkiipeilijöitä Eerikkilässä; Riitta Essel, Anne Koskinen, Leena Vapaavuori, Minna Salo, Emma Laakkonen, Johanna Rekola.

 

23.8. Elina Hirvonen osallistui Bornholmissa järjestettyyn Naistenajoon sijoittuen seitsemänneksi. Kilpailun voitti Turun ravinaisten edustaja Mari Kyllönen.
13.9. järjestettiin Vermossa kansainvälinen naisajajaottelu. Lounais-Hämeen ravinaisista Cathy Johansson lainattiin Vermon joukkueeseen. Jussu voitti kilpailun nytöstyyliin ajokkinaan Caro Velvet.
17.9. ajettiin Ravinaisten Suomenmestaruus Lahdessa yhtenä osakilpailuna. Lounais-Hämeen ravinaisten edustajana oli Mira Liukko sijoittuen kuudenneksi.
19.9. Marianne Suominen edusti Lounais-Hämeen ravinaisia Norjan Drammenissa ajetussa naiajajaottelussa. Ensimmäisessa osakilpailussa sijoitus oli kuudes ja toisessa osakilpailussa sijoitus oli kymmenes.
21.11. Ravinaistenliinton syyskokous ja syyspäivät Tampereella. Paikalla ei ollut edustajia yhdistyksestä.
21.11. Lounais-Hämeen Ravinaiset ry:n sääntömääräinen syyskokous hotelli PumpuliEnkelissä. Esillä sääntöjen määräämät asiat sekä yhdistyksen sääntöjen ja nimenmuuttaminen.
27.11. Ravinaiset kokoontuivat Keilahallin saunatiloissa. Paikalla oli vaate-esittelijä Ulla Turusta. Ilta aloitettiin vaatteiden sovituksella ja shoppailulla. Tämän jälkeen oli keiluausta ja ilta päätettiin ruokailulla ja saunomisella.Erotiikka esittely siirtyi myöhemmälle ajankohdalle.
18.12. Ravinaiset kokoontuivat Lamminkylässä Kauneimpien joululaulujen merkeissä.
 
Tapahtumia 2008
15.3. Pulkkamäki Iso-Hunnarilla
25.3. Lounais-Hämeen Ravinaiset ry:n kevätkokousPilvenmäen raviradan alakerran kahvilaravintolassa.
8.4. Kauneusilta Pilvenmäellä.
25.4. Lounais-Hämeen Ravinaisten lähtö. Kilpailun voitti Marjo Lindström Shrew Esterillä.
2.6. Nice Run.
25.6. Solvallan kansainvälinen naisajajaottelu. Edustajamme Mia Kuulusa voitti lähdön.
1.8. Pilvenmäellä ajettiin Kansainvälinen naisajajaottelu.
31.8. Saara Jalasti Gelsenkirshenissä naistenlähdössä.
18.10. Liivikeskuksen muotinäytös ja Forssan Klubin kauneusilta.
14.11. Sääntömääräinen syyskokous Pilvenmäellä.
22.11. Suomen Ravinaistenliiton syyspäivät ja  syyskokous Tampereella.
 
Tapahtumia 2007
21.1. Lounais-Hämeen ravinaisten lähtö.
2.3. Keilausta.
16.5. Minna Salo edusti yhdistystä Solvallassa ajetussa naisajajaottelussa.
18.5. Liivikeskuksen muotinäytös ja saunailta PumpuliEnkelissä.
5.6. Nice Run tapahtuma
15.6. Ravinaisten Suomenmestaruus Pori, edustajina Marianne Suominen ja Cathy Johansson.
16-17.6. Tallinnan ravit ja ostosretki.
1.9. Kansainvälisen Naisajajaottelun iltatapahtuma keilahallilla.
2.9. Kansainvälinen naisajajaottelu Pilvenmäellä. Ravien jälkeen rantasauna Lamminkylässä Mari Kukkosen tilalla.
3.9. Ulkomaan vieraat Ypäjällä ajamassa Hevosopiston suomenhevosilla.
24.11. Suomaen Ravinaisten Liiton syyspäivät Tampereella ja syyskokous. 29.11. Lounis-Hämeen Ravinaisten syyskokous Pilvenmäellä alakerran lounasravintolassa.