Tuleva viikonloppu on Forssan seudulla ja myös Pilvenmäellä todellinen superviikonloppu. Perjantaina ravataan Holjat ravit ja sunnuntaina porteista virtaa reilut 20 000 Pick-Nick-vierasta. Pilvenmäellä tuleva viikonloppu tarkoittaa myös kehitettylle ravintolatoiminnalle vauhdikasta tulikastetta. Pilvenmäellä halutaan nostaa lähiruuan merkitystä ja itse tekeminen on nostettu myös arvoasteikolla entistä korkeammalle.
​Pilvenmäki haluaa kehittää ravintolapalveluitaan ja tulevaisuudessa toivoo niiden olevan valtteja puhuttaessa perinteikkäästä raviradasta. Ravintola- ja kahvilapalveluita on kehitetty ja kehitetään jatkossakin yhdessä uuden ravintolapäällikön Johanna Hirvosen ja keväällä Forssan keskustaan avatun Ravintola Vispilän yrittäjä Tiina Kosken kanssa.
 
Pilvenmäen perjantain raveissa avautuu myös uusittu 30-metrinen terassi.

Pilvenmäen perjantain raveissa avautuu myös uusittu 30-metrinen terassi.

– Panostamme hyviin raaka-aineisiin, järkevään toimintatapaan ja asiakasystävällisyyteen, Tiina Koski selventää ajatusta, josta Pilvenmäen ravintolatoimintaa kehitetään.
 
Perjantaina koittavissa raveissa sekä sunnuntain Pick-Nickissä Ravintola Valtikkaan katetaan puffet-pöytä, minkä lisäksi listalla on muutama vaihtoehto. Alakerran ravintolan ruokalista päivitetään ja linjastoa uusitaan, sekä ajanmukaistetaan.
 
– Uskon että laatu puhuu puolestaan ja saamme ihmiset raveihin myös syömään, nähdään kehitetystä palvelusta keittiön puolella.
 
Lähiruokaa lautasella
 
Lähiruokaa halutaan myös korostaa ja tulevana viikonvaihteena lautasella maistuukin tammelalaisen Leppälehdon Puutarhan, Kivikylän Kotipalvaamon sekä Matkussa sijaitsevan Koivulan Kuorimon lähituotteet.

 

pe 5.8. Ravintola Valtikka 12€ / 18,50€

Noutopöytä 18,50€                                            Alá Carte alk. 12€

Melonisalaatti

Kirsikkatomaatti-mozzarellasalaatti

Broilerpastasalaatti

Uudet perunat tillivoissa

Uunikasvikset

Porsaan ulkofilee pippurikermakastikkeessa

Vesi/ Maito/ Kotikalja

Uuniperuna sieni/ kylmäsavulohi / Pulled Pork -täytteellä 12€ 

 ​

Kahvi & Mustikkaunelma  

 

Ravintolapalvelut 

 
Varaukset & lisätiedot: ravintolapäällikkö Johanna Hirvonen, p. 010 422 1493 tai ravintola@pilvenmaki.fi