Pilvenmäen syksyn pääravit ravataan lauantaina 30.9. Ravien ykköslähtöinä nähdään reilun 40-vuoden historian omaava Tammavaltikka, kylmäveristen todellinen Maraton-matka 4000 metrin kisana sekä 2 vuotiaiden lämminveristen juniorilähtö eli Junnustartti finaali. Raveja ennen Pilvenmäen alueella klo 10.30 alkaen Hevostellaan Si!- aktiivisia hevoselämyksiä sisältävä ilmaistapahtuma.

Twigs Voici tulee Pilvenmäelle jälleen Tammavaltikka mielessään. Kuva: Anne Tapola

Twigs Voici vallassa oleva hallitsija

Twigs Voici voitti keskiviikkona 2.8. Pilvenmäen Toto65-raveissa ajetun katsauslähdön, mutta on myös kilpailun hallitisija vuosilta 2015 ja 2016. Lähtöön on kutsuttuna koko tammojen kärkikaarti Suur-Hollolan voittaneen Venicen johdolla.

Pilvenmäki Maratonin hallitsija mukana

 

Pilvenmäki Maraton 2016 sisälsi jännittäviä hetkiä koko 4000 metrin matkalla, kun Välähdys ja Köppinen ottivat yhteen. Ottelu päättyi väkivahvan Köppisen nimiin. Kuva: Anne Tappola

Pilvenmäki Maratonilla nähtiin viime vuonna kova kamppailu Köppisen ja Välähdyksen voimin. Uudelleen henkiin herätetty reilun 4000metrin kilpailumatka on todellinen voimien koitos ja ennakkotietojen mukaan hallitseva kuningas Köppinen on tulossa mukaan kisaan.

Junnujen mestari haussa

Lämminveristen 2-vuotiaiden junioreiden Junnustartti-finaali ravataan myös lauantaina. Lähtöön voivat osallistua ensisijaisesti karsintalähdöissään neljän parhaan joukkoon sijoittuneet, toisena muut karsintalähtöihin osallistuneet ja viimeisenä kilpailuoikeuden omaavat kaksi vuotiaat lämminveriset. Finaalissa voittajalle 5000 euron 1. palkinto ja jokaiselle hyväksytyn juoksun tehneelle 250 euron rahapalkinto.

Omistajat ilmaiseksi raveihin

Pilvenmäen ravirata mahdollistaa aina kilpailevien hevosten omistajille ilmaisen sisäänpääsyn raveihin. Ilmaislippu oikeuttaa kahden henkilön ilmaiseen sisäänpääsyyn ja on tulosttavissa maanantaina 25.9. lähtien heppa-järjestelmästä.

Ravintolapalvelut raveissa

Pilvenmäen ravintola- ja kahviopalvelut on tunnettuja lähiruokatuottajien antimista pitkälti itse valmistetuista raaka-aineista sekä monipuolisesti tarjonnastaan. Ravintola Valtikassa noutopöytä katettuna ja muutenkin monipuoliset tarjottavat alueella. Menu ja palvelut alueella…

Ravintola Valtikassa on vielä muutamia pöytiä jäljellä – varaathan omat paikkasi katsomoravintolat.fi tai p. 010 422 1490 tai ravintola@pilvenmaki.fi

Hevostellaan Si!- ilmaistapahtuma sisältää aktiivisia hevoselämyksiä – Lue lisää…