Pilvenmäen ravirata haluaa olla osaltaan tukemassa Hämeen Kummihevoskampanjan osallistujia ja haastaa alueen hevosihmiset tuomaan hevosterveisiä. Pilvenmäki toimittaa kaikille Hämeen alueen kummihevoskampanjan osallistujille kausikortit Pilvenmäen vuoden 2017 raveihin. Maanantaina 17.4. järjestettävien T76-ravien yhteydessä järjestetään alueen kummihevosille sekä taustajoukoille oma muistamistilaisuus panoksesta ”heppaterapian” jakamisesta. 

Kummikohteet kutsutaan raveihin pääsiäismaantain 76-raveissa ja heille järjestetää mahdollisuus tutustua raviurheiluun varikkokierroksen sekä valmentaja- ja ohjastajahaastattelun muodossa.

Mitä kummihevosena toimiminen on?

kummihevonen_logo_p•  Kummihevonen tuo tervehdyksensä kummeilleen ja kertoo hevosen arjesta. Oli sitten kyse tuntihevosesta ratsastuskoululla tai suomenhevosravurista, tervehdyksessä voit kertoa hevosen arjesta ja viimeisimmistä kuulumisista. Pieni, ihana keino, jolla saa hevosen elämää ja arkea tuotua kummeille tiedoksi. Pienet ja arkiset asiat ovat usein niitä kaikkein parhaita!

•  Koulut, päiväkodit, vanhainkodit, hoitolaitokset, urheiluseurat tai työyhteisöt ovat sopivia kummikohteita.

•  Kummihevoset ja heidän kummikohteensa kootaan Hippoliksen hallinnoimalle sivulle, jossa mukana on kuva hevosesta ja kerrotaan lyhyesti hevosesta ja hänen kummikohteestaan. Toivomme saavamme jakaa näitä ihania tarinoita! Kummihevosta ilmoittaessa sitoutuu siihen, että yhteystiedot saa tarvittaessa välittää paikkakunnan medialle, jos kiinnostusta nousee. Itse voi toki päättää, haluaako median kanssa tehdä yhteistyötä.

•  Kummihevoskampanjassa mukana oleminen tarkoittaa sitoutumista 1.1.2017-21.5.2017 välisenä aikana seuraavaan:

    • Kummihevosen-tervehdys kuvan ja tekstin tai videon kautta kerran kuukaudessa kummikohteelle
    • Mahdollisuuksien mukaan vierailu kummien luokse tai että kummit tulevat vierailulle hevosen luo (tallille, kilpailuihin tai hevosen työpaikalle

Ilmoittautuminen kummihevoskampanjaan!

Lisätietoja

Lisätietoa Pilvenmäen tuesta Kummihevoskampanjan osallistujille, Elina Hirvonen, p. 050 3018 258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi