Forssan Pilvenmäen raviradan ympärille on muodostunut yksi Suomen suurimmista hevosurheilukeskuksista. Pilvenmäen alueella on päivittäistä hevosten valmennustoimintaa ja raviradalla ajetaan ympäri vuoden raveja, vuonna 2018 järjestetään 24 ravikilpailua. Noin 30 hehtaarin alueella on raviradan lisäksi 2,7 kilometriä pitkä metsälenkki sekä kilometrin mittainen hiittisuora.

Forssan Seudun Hippos ry etsii ratamestarin tehtävään koneiden käytön osaavaa henkilöä, joka tarvittaessa pystyy tekemään myös kaluston pieniä huoltotöitä. Pilvenmäki on vuoden 2016 alusta lähtien uusinut kalustoaan ja tarkoituksena on jatkaa alueen hevosurheilualueiden kehittämistä myös tulevaisuudessa. Pilvenmäen ravirata isännöi vuoden 2021 kuninkuusraveja.

Ratamestarin tehtävänä on mahdollistaa alueen hevosurheilukeskuksen ympärivuotiset harjoitus- ja kilpailuolosuhteet. Työaika on joustava, mutta sääolosuhteista riippuvainen. Eduksi katsotaan hevosalan tuntemus ja hyvät vuorovaikutustaidot sekä kokemus vastaavista tehtävistä.

Työhakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään pe 16.11. mennessä osoitteeseen Forssan Seudun Hippos ry/ratamestari, Pilvenmäentie 7, 30420 Forssa tai sähköpostitse elina.hirvonen@pilvenmaki.fi.

 

Lisätietoja,

Elina Hirvonen, p. 0503018258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi