Pilvenmäen raviradalla on ideoitu normaalia muhkeampia palkintoja valmentaja- sekä ohjastaliigojen vuoden 2017 parhaille. Pilvenmäen omien ravien liigojen voittajien lisäksi ravirata lanseeraa vuodelle 2017 oman liigansa Pilvenmäen raviradan valmentajalle. Liigojen parhaita odottaa viikko Floridassa ja mm. tutustuminen Åke Svanstedtin tallin toimintaan.

Yleisön arvontalipukkeet kerätään vuoden aikana raviradan toimiston (päärakennuksen alakerta) viereiseen arvontalaatikkoon ja arvonta suoritetaan vuoden 2018 ensimmäisissä raveissa.

Yleisön arvontalipukkeet kerätään vuoden aikana raviradan toimiston (päärakennuksen alakerta) viereiseen arvontalaatikkoon ja arvonta suoritetaan vuoden 2018 ensimmäisissä raveissa(vaikka osissa arvontalipukkeissa lukeekin 18.12.2017).

Liigojen voittajat lähtevät Kari Lähdekorven isännöimälle viikonmittaiselle Floridan matkalle helmi-maaliskuussa 2018. Yleisölle on myös mahdollisuus osallistua oman Floridan matkansa tavoitteluun raviaktiivien matkassa pääsylippujen yhteydessä olevien arvontalipukkeiden sekä ravintolassa ruokailun yhteydessä jaettavien arvontalipukkeiden muodossa.

– Haluamme kannustaa valmentajia ja ohjastajia jatkossakin käymään aktiivisesti Forssan raveissa, mutta myös tsempata oman alueellamme ammattimaista valmennustoimintaa harjoittajia ravimiehiä ja -naisia entistä parempaan menestykseen, huomauttaa Forssan Seudun Hippos ry:n puheenjohtaja Isto Mäki-Tulokas.

Säännöt ohjastaja- ja valmentajaliiga

Ohjastaja- ja valmentajaliigan paras henkilö on eniten Pilvenmäen raveissa vuonna 2017 voittoja ajanut henkilö. Voittojen ollessa tasan paremmuuden ratkaisee ensisijaisesti kakkossijojen lukumäärä ja toissijaisesti kolmossijojen lukumäärä. Mikäli kahdella tai useamalla on samat 1-3 sijojen lukumäärät valitaan matkan voittanut valmentaja- ja ohjastaja arvalla.

Pilvenmäen alueen valmentajaliiga – menestyksen kehitys

Pilvenmäen alueen valmentajaliigaan osallistuvat henkilöt, joiden kotirata on 31.12.2017 Forssan Pilvenmäki ja joilla on em. päivänä ammattilisenssi (D, A), kilpailisenssi (B) tai yksityislisenssi (F). Liigaan huomioidaan kaikki heppa-järjestelmän valmentajastatistiikkaan merkityt sijoitukset. Valmentajaliigan voittaja on henkilö, jonka valmennuksessa olevien hevosten voittojen lukumäärä on noussut eniten vuodesta 2016 vuoteen 2017 (toissijaisesti kakkossijojen lukumäärä ja seuraavaksi ratkaisee kolmossijojen lukumäärä, tai kuten em. säännössä tasatilanteessa arpa).

Yleisöarvonta

Jokainen Pilvenmäen raveihin pääsylipun ostanut henkilö saa pääsylipun yhteydessä repäistävän arvontalipukkeen, jonka voi palauttaa arvontalaatikkoon. Ravintola Valtikan ollessa avoinna jokainen pääruuaan (myös lounasravit) ostanut henkilö saa arvontalipukkeen, jonka voi halutessaan palauttaa arvontalaatikkoon. Arpoja jaetaan myös ravien ulkopuolisissa tapahtumissa Ravintola Valtikassa. Yleisön arvontalipukkeet voi palauttaa raviradan pääkatsomon toimiston oven läheisyydessä olevaan arvontalaatikkoon. Floridan reissun yleisöosallistujan arvonta suoritetaan vuoden 2018 ensimmäisissä raveissa.

Jokaisessa liiga- ja arvontaluokassa on yksi Floridan matka palkintona ja voittanut henkilö voi luovuttaa sen edelleen valitsemalleen henkilölle. Matkapalkinto tulee käyttää yhteismatkaan, jonka isäntänä toimii Kari Lähdekorpi helmi-maaliskuussa 2018.

Lisätietoja: Elina Hirvonen, p. 050 3018 258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi