Pilvenmäki Special karsinnat ajettiin vuonna 2016 ensimmäistä kertaa Forssan, Oulun ja Kuopion raviradoilla. Viime vuonna Pilvenmäki Special houkutteli kaikkiaan 88 hevosta maksamaan ilmoittautumismaksut ja karsintalähtöihin osallistui 71 hevosta. Finaalista tuli erittäin tasainen ja pisimmän korren veti Mika Pellisen Lovetown, joka lennätti valmentajalta ohjastajalle palkinnoksi Antti Teivaisen Thaimaahan asti.

Lovetownin valmentaja Mika Pellinen meni lupaamaan Thaimaan-matkan Antti Teivaiselle Pilvenmäki Specialin voitosta - voittohan sieltä tuli!

Lovetownin valmentaja Mika Pellinen meni lupaamaan Thaimaan-matkan Antti Teivaiselle Pilvenmäki Specialin voitosta – voittohan sieltä tuli!

 
– Muutosta voidaan pitää onnistuneena, kun hevosia ilmoitettiin huomattavasti edellisvuotta enemmän ja finaalin urheilullinen taso oli huipussaan. Saimme paljon positiivista palautetta muutoksesta, Pilvenmäen toiminnanjohtaja Elina Hirvonen kertoo.
 
Sekä Oulussa että Kuopiossa ravataan yksi karsintalähtö ja mukaan näihin lähtöihin pääsee karsintapisteiden perusteella. Oulussa karsitaan 3.4. ja Kuopiossa 6.4. Mikäli kaikki halukkaat eivät mahdu Oulun tai Kuopion karsintoihin, finaalipaikkaa voi hakea Pilvenmäeltä perjantain 7.4. raveista.
 


Pilvenmäki ajaa tarvittavan määrän karsintalähtöjä, jotta jokainen mukaan ilmoittautunut pääsee osallistumaan. Ja jos hevosesi ei pääse osallistumaan karsintaan saa silti osallistumisoikeuden Pilvenmäen keskiviikkona 2.8. juostaan Pilvenmäki Extra-Special -lähtöön, jossa 1. palkinto vähintään 2 000 euroa.


 
Pilvenmäki Specialiin ovat oikeutettuja osallistumaan Suomen rekisterissä olevat lämminveriset, joiden voittosumma ensimmäisen erän maksupäivänä (15.1.) on enintään 8 000 euroa. Finaalin ykköspalkinto on vähintään 8 000 euroa. Karsintalähdöissä ykköspalkinto on 1 500 euroa (vuonna 2016 1.palkinto 1 200e).

Pilvenmäki Special säännöt

Lisätietoa: Elina Hirvonen, p. 050 3018 258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi

——————————————

Ilmoittautumismaksu maksetaan Forssan Seudun Hippos ry:n tilille FI08 5025 0220 0241 52. Pankkisiirrosta on käytävä ilmi maksajan nimi, hevosen nimi ja rekisterinumero. Ilmoittautumismaksut ovat: 1. erä 80 euroa viimeistään 15.1. ja 2. erä 100 euroa viimeistään 15.2. Maksut on maksettava viimeistään vuosittain edellämainittuina eräpäivinä, tai kertasuorituksena 150 euroa viimeistään ensimmäisen erän maksueräpäivänä. Myöhästyneen ensimmäisen erän voi suorittaa kaksinkertaisena toisen erän yhteydessä (yhteensä 260 euroa) maksueräpäivänä.