Pilvenmäki Special on jatkossa entistä houkuttelevampi myös pohjoisen ja itäisen Suomen hevosille. Sääntömuutoksen ansiosta Pilvenmäki Specialin karsinnat on hajautettu kolmelle paikkakunnalle: Forssaan, Ouluun ja Kuopioon.
 
– Tähän saakka kaikki karsinnat on juostu Pilvenmäellä. Sääntömuutos haluttiin tehdä, jotta kauempana valmennettavien hevosten olisi helpompi osallistua, Elina Hirvonen Pilvenmäen raviradalta kertoo.
 
Sekä Oulussa että Kuopiossa ravataan yksi karsintalähtö ja mukaan pääsee karsintapisteiden perusteella. Oulussa karsitaan 14.3. ja Kuopiossa 17.3. Mikäli kaikki halukkaat eivät mahdu Oulun tai Kuopion karsintoihin, finaalipaikkaa voi hakea Pilvenmäeltä 18.3.
 
– Pilvenmäki ajaa tarvittavan määrän karsintalähtöjä, jotta jokainen mukaan ilmoittautunut pääsee osallistumaan.
 
Pilvenmäki Specialiin ovat oikeutettuja osallistumaan Suomen rekisterissä olevat lämminveriset, joiden voittosumma ensimmäisen erän maksupäivänä (15.1.) on enintään 8 000 euroa. Finaalin ykköspalkinto on vähintään 8 000 euroa. Karsintalähdöissä ykköspalkinto on 1 200 euroa.

Pilvenmäki Special säännöt

Lisätietoa: Elina Hirvonen, p. 050 3018 258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi

 

——————————————

Ilmoittautumismaksu maksetaan Forssan Seudun Hippos ry:n tilille FI08 5025 0220 0241 52. Pankkisiirrosta on käytävä ilmi maksajan nimi, hevosen nimi ja rekisterinumero. Ilmoittautumismaksut ovat: 1. erä 80 euroa viimeistään 15.1. ja 2. erä 100 euroa viimeistään 15.2. Maksut on maksettava viimeistään vuosittain edellämainittuina eräpäivinä, tai kertasuorituksena 150 euroa viimeistään ensimmäisen erän maksueräpäivänä. Myöhästyneen ensimmäisen erän voi suorittaa kaksinkertaisena toisen erän yhteydessä (yhteensä 260 euroa) maksueräpäivänä.