kepparit

Pilvenmäki yhteistyökumppaneineen lahjoitti vuosi sitten Uusi lastensairaala 2014 -hankkeelle 12 584 euroa. Summasta liki puolet saatiin Pilvenmäen ravinaisten keppihevosmyynnistä. Kuva: Pilvenmäen ravinaiset ry

 

Pilvenmäen raviradan viimevuotiset hyväntekeväisyysravit saavat jatkoa. Viime vuonna kerättiin lähes 13 000 euroa Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Nyt avustuskohteena ovat Helsingin lastenklinikan osasto 10:n lapsipotilaat.
 
”Pienen lapsen poismeno on koskettanut raviyhteisöämme. Sen tähden kohteeksi valikoituivat syöpää sairastavat lapset”, Pilvenmäen ravivalmentajiin kuuluva Cathy Johansson kertoo.
 
Hyväntekeväisyysravien tuotto ohjataan Kympin lapsille, virallisemmin Hyksin lapsisyöpäpotilaiden vanhemmat ja ystävät ry:lle. Yhdistyksen päämääränä on parantaa lapsisyöpäpotilaiden hoito-olosuhteita sekä tukea lasten kuntoutusta ja kehitystä.
 
”Yhdistyksellä ei ole palkattua henkilökuntaa, joten hyväntekeväisyysvarat menevät kokonaisuudessaan haluttuun kohteeseen”, Kympin lasten hallituksen jäsen Mika Leivo toteaa.
 
Yhdistys ohjaa varoja potilaiden ja heidän perheiden arjen parantamiseen.
 
”Osastolla oleville lapsille järjestetään ohjelmaa, ostetaan pelejä ja pyritään muutoinkin tuomaan virikkeitä lasten arkeen. Myös perheet huomioidaan, sillä lapsen sairastuminen on kokonaisvaltainen asia ja koskettaa koko perhettä”, Leivo painottaa.
 
Hyväntekeväisyyspotin kokoamisessa avainasemassa ovat Pilvenmäen yhteistyökumppanit. Hyväntekeväisyysravit järjestetään perjantaina 18. syyskuuta.
 
”Viime vuoden tapahtuma oli kaikilta osin menestys, joten suuri osa yhteistyökumppaneista lähti uudestaan mukaan”, Elina Hirvonen Pilvenmäen raviradalta kertoo.
 
Lahjoitussumma julkistetaan lauantaina 19. syyskuuta Tammavaltikka-ravien yhteydessä.

 

Lisätietoja,

Kympin Lapset (klikkaa itsesi yhdistyksen verkkosivuille)

Forssan Seudun Hippos ry, Elina Hirvonen, p. 050 3018 258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi