Sunnuntain 1.1.2017 ravit ovat monella tapaa historialliset. Sunnuntaina Suomessa siirrytään yhden peliyhtiön aikaan, joten kyseessä ovat Veikkauksen ensimmäiset ravit.

juhlavuosi

Pilvenmäen ravit ovat samalla 100-vuotiaan Suomen ja 110-vuotiaan suomenhevosen juhlavuoden avajaisravit. Malja Suomelle ja suomenhevoselle nostetaan klo 15.30. Tule tekemään se kanssamme. Avajaistilaisuuteen osallistuu shetlanninponi Kerttu, joka siirtyy avajaistilaisuuden jälkeen yleisöalueelle rapsuteltavaksi. Luvassa piti olla myös leikkimielinen hiihtokilpailu mutta se vaihtui sääolosuhteiden vuoksi rautakankikävelyksi – kuntoa sekin vaatii.

Itse ravit käynnistyvät klo 16.00 ja peliehdot paranevat pelaajien näkökulmasta: voittaja- ja sijapelin palautusprosentti nousee 85 prosentista 88:aan. 

Iltapäivä alkaa suomenhevosten alokassarjalla mutta millaisella! Tuokkolan Touhon poika vakuutti uransa avauksessa mutta radalta 12 se saa paljastaa nytkin lahjojaan. Haastajien ykkönen on Urpo Nummen ohjastama Vaulammin Helmi.

Myös Rosi’s Fernando on voittopaikalla, tosin se ei ole ollut enää yhtä lennokas kuin marraskuun lopun Toto76-voitossaan. Haastajalauma on tasaisen tasokas.

Suomenhevosten nelkkulähdön ykkössuosikki on Vempun Valtti.

Tervetuloa kauden avausraveihin Pilvenmäelle.  Ravintola Valtikan lista on muokattu juhlavuoden kunniaksi ja juhlavuoden voi korkata juhlaleivoksen ja maljan kera ravintolasta. 

Ravit juostaan napakalla hiekkapintaisella talviradalla.

Nähdään pian!

Ravintolapalvelut 

Vihjeet ja tallikommentit