Ranch Kelly kirjoitutti nimensä Tammavaltikan voittajataulukkoon yhtenä kaikkien aikojen suurimmista voittajista. Lähtö oli Ranch Kellyn showta sen jälkeen, kun se irrottautui Uraian kanssa voittokamppailuun 500 metriä jäljellä ja kun alakynteen joutunut Uraia sortui loppukaarteessa laukalle.
 
Kaikki täällä vauhti päällä tapahtumaan osallistui kaikkiaan reilut 3800 henkilöä ja päivää pidettiin monipuolisen tarjonnan ansiosta onnistuneena. Ryhmä Hau ja Speed Race tapahtuma Toto76-ravien ohella toimi koko perheen kohderyhmälle oivasti.
 

Ryhmä Haun hahmot Vainu ja Samppa pääsivät myös lähempään kosketukseen hevosten kanssa.

 
Ranch Kelly jatkoi ylivertaiseen voittoon, ja kansa hurrasi koko viimeisen puolikkaan ajan. Suomen parhaasta tammasta – tai ehkäpä koko maan parhaasta lämminveriravurista – ei jäänyt epäilystäkään.
 
– Yksi hienoimmista loppusuorista, mitä olen ajanut, Hannu Torvinen ylisti.
 
Ranch Kelly lopetti viimeisen puolikkaan 10,0, vaikka tuli rullaillen puolet loppusuorasta. Voittoaika oli kivenkova 12,0.
Valmentaja Ranch Kellyn takana on mäntyharjulainen Anne Luttinen.
 
Pilvenmäki Stayerin hallitsijan nimi vaihtui, sillä Juiseri pystyi pitämään Köppisen takanaan. Yleisö eli täysillä mukana ja Juiserin valmentaja Camilla Vihannolle päivä oli takuulla vuoden unohtumattomin.
 
Kotiradan valmentajien mainetta ylläpiti Tapio Mäki-Tulokas, jonka treenattavista niin Didi Hoss kuin Chief Orlando hallitisvat lähtöjään keulapaikalta. Kaksikkoa ohjasti Santtu Raitala.
 
Pilvenmäkeläisillä oli syytä tyytyväisyyteen ravien jälkeen, sillä myös reilun 3800-päinen yleisö vaikutti viihtyneen. 
Ja sitä yleisöä samoin kuin tunnelmaa oli runsaasti. Siitä kiitos Ryhmä Haulle sekä upeille 76-ravien ja Speed Race Nightin hevosille taustajoukkoineen.
 
Raviradan voittajakuvat julkaistaan raviradan Facebook-sivuilla maanantaina 20.8.
 
Pilvenmäellä on hyvää yritystä myös seuraavissa raveissa 2.9. jotka juostaan väärin päin eli myötäpäivään. Lue lisää väärinpäin raveista!