Pasi J. Rytkösen ja Irina Sarinin talli on noussut Forssan seudun menestystallien joukkoon. Tallin hevoset ovat pärjänneet laajalla rintamalla aina 76-lähtöjä ja ikäluokkakilpailuja myöten. Vanha kunnon Alex Von Bentz on saanut monta kelvollista manttelinperijää.
 
Pilvenmäen perjantairaveihin Rytkösiltä suuntaa jälleen iso lauma starttareita. Rytkönen ei kuitenkaan paukuttele henkseleitä, vaan mieluummin varoittelee. 
 
”Aester Von Bentz (Toto4:n kolmas kohde) olisi hyvä hevonen tuohon lähtöön, mutta sillä on ollut lihasarvoissa sanomista”, Rytkönen toppuuttelee ja sanoo varoituksen sanan myös uransa aloittavasta Beada Von Bentzistä.
 
”Jos Beada olisi samanlainen mitä on ollut, niin pärjäisi. Ravi ei kuitenkaan ole ollut ihan priimaa. Lämmityksen jälkeen tiedetään enemmän.”
 
Toto4-pelin varma tulee siltä toiselta paikalliselta menestystreenarilta. Tapio Mäki-Tulokkaan Heidi Ale teki viimeksi SE-ajan 4-vuotiaiden tammojen 3 100 metrin autolähetyksellä. Nyt juostaan sama matka volttilähetyksellä. SE-aika ei ole hirmuinen, mutta jäänee sään vuoksi haaveeksi.
 
Huomionarvoinen on myös Nuoret-lähtö, jossa juoksevat presidentti Sauli Niinistön omistama Ypäjä Juulia ja raviliigavarsa R.R. Nykäisy
 
Pilvenmäen 27.11. juostavat perjantairavit alkavat klo 18.30 ja pikkujouluvaihteelle siirrytään toden teolla klo 21.30. Tervetuloa viihtymään. Katsomossa on lämmin tunnelma, vaikka ulkona puhaltavat syksyiset tuulet.

Youtube-vihjevideo

Iivari Ingvesin kokoamat tallikommentit ja vihjeet

Ravintola Valtikka