RAVIHUB 22.3. klo 8-15.45

RAVIHUB -etätyöpäivä Forssan Pilvenmäen raviradalla tarjoaa taatusti erilaisen ympäristön työpäivän ajaksi!

Eläimien on havaittu vaikuttavan ihmisen mielialaan myönteisellä tavalla. Eläimiä onkin käytetty useita vuosia fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin parantajina. Hevosten kanssa toimimisen on havaittu vaikuttavan stressin laukaisemiseen kuin myös parantavan fyysistä hyvinvointia.

 

Pilvenmäki on yksi Suomen suurimmista valmennuskeskuksista, joten etätyöpäivän aikana et voi välttyä hevosen kohtaamiselta. Päivän aikana pääset työsi lomassa aistimaan hevosten ja raviurheilun läsnäolon sekä alan ihmisten työarjen niin raviradalla kuin tallillakin.

Paikan päältä löytyy latauspisteitä, kokoustiloja ja runsaasti erilaisia työtiloja omien tarpeidesi mukaan. Toivomme tallivierailujen vuoksi ennakkoilmoittautumista, mutta toki olet tervetullut myös ilman ilmoittaututumista. Tarjoilut voit maksaa käteisellä tai kortilla.

Lounasravit? 

Lounasravit on tunnin mittainen ravikilpailutapahtuma, jossa tunnissa näet viisi ravilähtöä paikan päällä. Lounasravit eroavat ns. normaaleista ravitapahtumista aikataulutuksella – Normaali-illassa juostaan kolme ravilähtöä tunnissa, kun jokaisen lähdön välissä on lämmittelytauko kilpailijoille. Lounasraveissa lämmittelyt hoidetaan ennen raveja ja hevosten lähdöt tulevat vain muutaman minuutin välein.

Tallikierroksella tutustutaan myös hevosten kuntosaliin – Horse Awec

Hevosten kuntosali?
– Pilvenmäen tallialueella on Horse Awec hevosten kuntosali, jonne RAVIHUB-osallistujille on mahdollisuus opastetusti käydä tutustumassa etäpäivän aikana. Opastetut kierrokset päivän aikana halukkaille klo 10 ja klo 14.30 alkaen raviradan pääkatsomon ulko-ovelta. Samalla reissulla käydään katsomassa talliarkea, päästään lähelle hevosta ja samalla tutustutaan Horse Awecin toimintaan!

 

Ravintola- ja kahviopalvelut

Kahviotuotteet (klo 8-15.45 Ravintola Valtikassa) hedelmämuki 4e, kahvi 2e, tee 1,5e, kaakao 2e, sämpylä 3,5e, makea 2,5e)

Lounas klo 11-13.30

Valtikan Noutopöytä 12,00 € 

Yrtti-Speltti & Koivulan perunat 

Kivikylän uunibroileria (G,L)

Vinnikaisen hunajaporkkanat (G,M)

Marjamalja & kahvi

Keittolounas 8,00 €

Lihakeitto (G,M)

Salaattilounas 7,50 €

(lounaat sis. runsaan salaattipöydän, jälkiruoan ja kahvin)

 

Tervetuloa!

Mitä mukaan?
Työpisteesi ja -tarvikkeet
Muut haluamasi varusteet ulkoilua varten

Aikataulu
8-10 Etätyöpäivä alkaa, kahvio avautuu & halukkailla mahdollisuus vierailuun tallilla
11.30-13.30 Lounasravit raviradalla
14-15 Halukkailla mahdollisuus tallivierailuun & hevosten hoitoon

Päivä päättyy klo 15.45

Palvelut
9-15.30 Ravintola Valtikka avoinna, tallikahvio avoinna klo 11-14
11-13 .30 Lounas; Ravintola Valtikka lähiruokalounas 12€ / keittolounas 8€

Saapuminen
RAVIHUB -tapahtumapäivän osallistujat voivat käyttää raviradan yleisöparkkialuetta kulkuneuvojen pysäköintiä varten, Pilvenmäentie 7, 30420 Forssa.

Ilmoittautumislinkki

Lisätiedot: toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 0503018258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi