Pilvenmäen sunnuntain raveissa on pidetty kaksi kertaa Ravipäivä hevosenomistajana elämysiltoja. Ohjelma alkaa oman hevosen valinnalla. Iltaa isännöivät ja emännöivät Pilvenmäen rataporukan lisäksi Kari Lähdekorpi sekä Iivari Ingves. Vuoden viimeinen elämysilta sunnuntaina 30.10. raveissa.

Toteutettu Ravipäivä hevosenomistajana on ylittänyt kaikki odotukset, kun molemmat ryhmät ovat päättäneet päivänsä voittajarinkiin. Palaute päivistä on ollut innostunutta ja osallistuvat ovat saaneet kunnon pintaraapaisun lajiin sekä alan ihmisiin. Sunnuntaina 16.10. ryhmän jäsenet päättivät sijoittaa voittamansa rahat totoluukulla ja tuplasivat hevosen 500 euron voittopotin komeasti. Kuudenkymmenen euron panostus siis tuli mukavasti osallistujille takaisin kotiin päin.

Lähdetkö sinäkin jännittämään omaa hevosta?

Ryhmä saa itse päättää hevosen noin kolmen Iivari Ingvesin sekä Kari Lähdekorven valitseman hevosen joukosta. Elämysillan osallistujat käyvät Kari Lähdekorven johdolla (TalkKari-tyylisesti) tutustumassa ehdotettuihin hevosiin ja kysyvät valmentajilta sekä ohjastajilta päivän kuntoa ennen sen oman hevosen valitsemista. Ryhmän jäsenet voittavat hevosen radalta juokseman rahasumman ja saavat itse päättää kohteen jonne voitettu raha laitetaan. (Vinkkejä voittojen käyttöön emänniltä ja isänniltä!)

Omistajat tuulettivat voittoa!

Omistajat tuulettivat voittoa!

Lähtötasolla ei väliä!

Lähtötasolla ei osallistujien kannata murehtia, koska illan aikana kerrataan aakkosia raviurheiluun ja pelaamiseen, mutta myös peliorientoituneemmille Ingvesin ja Lähdekorven vihjeitä pelipuolelle. Ryhmään voi lähteä mukaan yksin tai kaverin kanssa, koska tutustuminen niin ryhmän kesken tulee illan aikana toteuttua.

Ravipäivä hevosenomistajana-pakettiin sisältyy: oma hevonen, sisäänpääsy raveihin, käsiohjelma, ruokailu Ravintola Valtikassa, ruokajuoma, emäntäpalvelut ja toto-opastus.

Sopii myös yrityksille!

Yrityksille Ravipäivä hevosenomistajana elämyspaketti soveltuu myös mainiosti, koska ravipäivän ajan hevonen voi olla teidän työpaikkanne tai yritysvieraidenne oma hevonen. 

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu viettämään Ravipäivä hevosenomistajana elämyspäivää Pilvenmäen 30.10. raveihin:

Hinta 60€

Elina Hirvonen, p. 050 3018 258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi

Ryhmän toteutuminen vaatii 10 henkilön ilmoittautumisen. Enimmillään yhdelle päivälle ryhmään mahtuu 14 henkilöä.