Forssassa ravataan sunnuntaina klo 16 alkaen. Luvassa on jäähyväisiä ja uuden odotusta: Pilvenmäen raviliigavarsa Real Red eli Ruusu tulee paikalle, sillä Ruusun ura raviliigavarsana lähenee loppuaan. Toisaalta uusi raviliigavarsa on jo valittuna. Tällä kertaa raviliiga tehdään yhteistyössä jääkiekkoliigan kanssa. Forssan alueen raviliigavarsa, nyt 1,5-vuotias Callela Exclusive eli ”Eemeli” tunnustaa tietenkin HPK:n värejä. Raviliiga-Ruusun ja Eemelin osakkaiden ohjelma alkaa yhteiskuvauksella pääkatsomon edessä klo 15. Tulisiko samalla ostettua osuus Eemelistä? Ruusu omistajineen muuten voittaa vuonna 2014 perustetun raviliigan.

Kuvat kaviourasta klo 9.30 su 19.11.

Sunnuntaina Pilvenmäellä jännätään kymmenen ravilähdön edestä. Illan kovatasoisin koitos on Toto4-pelin avauskohde, jossa juoksee illan kiinnostavin hevonen, Tapio Mäki-Tulokkaan Good Dynamite. Tällä kaudella jo 54 000 euroa juossut ruuna palaa pikkutauolta ja saa tehdä täyden päivätyön radalta 11. Lähdön muut pelihevoset ovat Tomorrowland, Sahara B Boy, Pension Killer, Archie Ride ja Fiery Sid.

Toto4-avauksen niukka ykkössuosikki on Passionate Kempin varsa Rock On Roof. Se saa kovan haasteen tauolta palaavalta Hazelhen Hermesiltä, Life Of Roselta ja ex-raviliigavarsa Grainfield Fannylta. Toto4-2:ssa lapulle tarvitaan ainakin Kasturo ja Pelipiste.

Kolmoskohteessa ratkeaa Pilvenmäen ravinaisten mestaruus. Heini Kurrin ohjastama Ginelli starttaa takarivistä, joten Henna Haaviston First Overtime voi saada alussa liikaa etumatkaa. Suosikiksi pelattaneen Carmalt Mustang, jonka ohjastaja Liisa Nummi on todella rutinoitunut kuski moneen kilpakumppaniin verrattuna.

Tervetuloa sunnuntaina Pilvenmäelle. Raveihin voi tulla vatsa tyhjänäkin: Ravintola Valtikan ruoka on tuttuun tyyliin suussa sulavaa.

Ravintolapalvelut 19.11. raveissa

Vihjeet ja tallikommentit sunnuntain raveihin