Pilvenmäen sunnuntain 16.10. klo 14 alkavissa raveissa selostajanpenkiltä kuullaan lähdöissä hieman erilaista ääntä, kun rata on heittänyt haasteita ravilähdön selostamiseksi. Ensimmäisenä kutsun saivat ja siihen myöntävästi vastasivat Iivari Ingves, Jarkko Litmanen ja EP Mäkinen. Lähdöt täyttyivätkin selostajahaastekisaan ennätystahdilla ja varmasti hyväntuulista yritystä ja erehdystä selostuskopissa on sunnuntain raveissa luvassa.

Ensimmäinen ei ammattilaiseksi selostajaksi luokiteltavan selostajan selostus kuultiin Pilvenmäellä perjantaina 5.8. Karin Haasteajon yhteydessä, kun ravien Kari Lähdekorpi näytti taitonsa selostajankopissa. Lähtönauhaa on varmasti vingutettu monessa kodissa useampaankin kertaan lähdön jälkeen ja nyt olisi mahdollisuus nokittaa omalla selostustyylillään Lähdekorven tekemä selostusnäyte. Kari keskittyi poikkeuksellisesti lähdössä selostamaan ohjastajien nimien kautta lähdön tapahtumia ja jätti hevosten mainitsemisen sivuseikaksi.

Katso ja kuuntele Kari Lähdekorven selostajanäyte!

Selostajahaasteen vastaanottaneet esittelyssä

Iivari Ingves on legendaarisen yli 30-vuoden uran tehneen Pilvenmäen selostaja-kuuluttajan Kenneth ”Kenu” Ingvesin poika ja tunnettu ravipiireissä tikittävästä puhetyylistään, joten varmasti mielenkiintoinen selostusnäyte on luvassa. 

Joni-Petteri Irri on käynyt nuorelle raviohjastajanuralleen hakemassa oppia Ruotsin puolelta – palasi ilmeisesti yllytyshulluna takaisin, koska Lähdekorpi sai puhutettua mukaan haasteeseen.

Hannu Korpi on reipassanainen pirkkalalainen palomies, joka on intohimoinen raviurheilun harrastaja.

Nelly Korpikoski on montératsastaja, jonka harrastuksiin kuuluu myös moottoriurheilu. Nelly ei haasteista hätkähdä, vaikkakin aika hämmästynyt oli haasteen saatuaan. Nelly on kokemusta äänityöläisen hommista mm. Ravikaraoken SM-finaalista.

Ami Laaksonen on tituleeraa itseään jo ennen sunnuntaita Forssan pelleksi. Karin Haasteajon jälkeen jäi Amille jossiteltavaa eikä haasteesta osannut kieltäytyäkään toisten lähtiessä ennakkoluulottamasti mukaan.

Jarkko Litmanen on terävät mielipiteet omaava toimittaja ja ravipelaaja, joka on omien sanojensa mukaan joskus harkinnut raviselostajan tehtäviä. Litmanen odottaa innolla ensi sunnuntaina tehtävää ääninäytettä ja vastasi kutsuun myöntävästi hetkeäkään epäröimättä.

Kari Lähdekorpi avasi uransa raviselostajana Pilvenmäellä 5.8. pidetyssä Karin Haasteajossa. Lähdekorpi lähtee parantamaan kaikkien aikojen selostukseksi tituleerattua ääninäytettä sunnuntain selostajahaasteessa.

EP Mäkinen värikäs ravivalmentaja ja ohjastaja, joka jakaa mielipiteitä tekemillään esiintymisillä ravikansassakin. Selostushaasteen vastaanottaminen vaatii heittäytymistä ja sitä tiedetään EP:ltä löytyvän.

Vesa Nordling on innokas ravipeluri, joka ei kainostele heittää käheällä äänellään kommenttia väliin.

Jarmo ”Jaffa” Palomäki on ravipiireissä kääntämätön kortti. Jaffa toimii 25.11. Pilvenmäen pikkujouluravien Stand Up-Show:n vetäjänä, joten varmasti mielenkiintoinen selostusyritys on luvassa.

Antti Perttunen, ravivalmentaja Tapio Perttusen poika, joka ilmeisesti perinyt isänsä puhelahjat, koska tuli ilmiannettuna selostajahaasteen osallistujaksi.

Lähtöjärjestys L1 Kari Lähdekorpi, L2 Vesa Nordlin, L3 EP Mäkinen, L4 Nelly Korpikoski, L5 Antti Perttunen, L6 Iivari Ingves, L7 Jarkko Litmanen, L8 Jaffa Palomäki, L9 Ami Laaksonen, L10 Joni-Petteri Irri ja L11 Hannu Korpi.

Selostajahaasteraveissa on mahdollisuus toimia hevosenomistajana yhden ravipäivän ajan… Lisätietoja!