Selostajahaasteeseen osallistui 11 haastettua selostajaa sunnuntaina 16.10. Pilvenmäen raveissa. Jokaisella selostajalla oli yksi lähtö selostettavana ja ravien jälkeen oli yleisöllä mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan selostajista. Kilpailusta oli tulla tasapääjuoksu, mutta pidemmän korren nappasi loppukirillä 25,2% äänisaaliilla Nelly-Janiika Korpikoski.

MTV:n ryhmä oli kyselemässä Nelly-Janiika Korpikosken tunnelmia selostuksen jälkeen. Kuva: Erkki Kivistö

MTV:n ryhmä oli kyselemässä Nelly-Janiika Korpikosken tunnelmia selostuksen jälkeen. Kuva: Erkki Kivistö

Ääniä annettiin yhteensä 299kpl ja vastanneiden kesken arvottiin kahden hengen VIP-paketti Pilvenmäen perjantaina 25.11. pidettäviin pikkujouluraveihin. Arvonnassa onni suosi Jarkko Riiholaa.

Selostajahaasteen osallistujat olivat itsekriittisiä ja osat ovat jo pyytäneet revansseja Pilvenmäen tuleviin raveihin. Revansseja on lupailtu suoritukseensa tyytymättömille vuoden 2017 lounasraveihin.

Tulokset Nelly-Janiikan jälkeen viiden parhaan osalta: Jarkko Litmanen 22,4%, Ami Laaksonen 17,3%, JP Irri 12,6% ja Antti Perttunen 12,2%. Muut osallistujat olivat sunnuntaina aakkosjärjestyksessä Iivari Ingves, Hannu Korpi, Kari Lähdekorpi, EP Mäkinen, Vesa Nordling ja  Jaffa Palomäki. Pilvenmäki kiittää selostajahaasteen osallistua ja tulee muistamaan vielä myöhemmin selostajia haasteen suorittamisesta.

Pikkujouluraveihin on vielä muutamia paikkoja jäljellä, joten vaikka ei onni suositunutkaan arvonnassa ei pikkujouluja kannatta jättää välistä. Lisätietoa pikkujouluraveista!

Lähdöt ovat kuunneltavissa ja katsottavissa Fintoton videokirjastosta.

pikkujoulu_ravit_mainos