Viisivuotiaaksi varttunut Shadoom on jättänyt ikäluokkalähdöt taakseen, mutta pärjää takuuvarmasti myös aikuisten lähdöissä. Kauden avaus nähdään sunnuntaina Pilvenmäellä. Valmentaja Håkan Granroth tulee Forssaan positiivisin miettein.
 
”Shadoomin tauko on mennyt hyvin. Ori on saanut olla terveenä, ja sitä on saanut treenata halutusti. Hevonen tuntuu jopa paremmalta kuin viime kaudella, joten odotukset ovat korkealla. Totta kai tauko näkyy tukkoisuutena, mutta hyvää suoritusta odotellaan. Tämä kilpailu näyttää, missä mennään”, Granroth toteaa.
 
Shadoomin paras ominaisuus on ruudikas loppukiri, joten Pilvenmäen pitkä loppusuora on sen mieleen. Tekisi melkein mieli laittaa lähdön paras hevonen Toto4:n varmaksi tauosta huolimatta. Haastajista kovimmat ovat Absolute Ruler, Vind Farming ja Bluehill’s Warning.
 
Nelkku päättyy makoisaan matsiin, kun Robocop XO ja Jamieson ottavat yhteen heti lähtökiihdytyksessä. Kaksikko kestää hieman hullutteluakin, sillä matkana on maili.
 
Toto4-pelin avauskohteissa suosikkeja ovat Axel Halm ja Tahtova.
 
Tervetuloa sunnuntaina klo 17.30 alkaen Pilvenmäelle, pelipisteisiin tai netin äärelle. Luvassa on mukava raviviikon päätös.

 

Kommentit ja vihjeet