Opi ja onnistu – Camillan klinikka

AIKA JA PAIKKA                 
20.4.2019 Forssan Pilvenmäellä, alkaen klo 10.

Tämä Forssassa toteutettava koulutusosio on nimeltään Camillan klinikka. Valmentajaksi tulee Ruotsista monelle tuttu nimi, Camilla Ingerstad. Camilla on viime vuosina pärjännyt upeasti Ruotsin ykköslähdöissä ja voittanut kaiken mahdollisen russ-poneillaan Tuffing (ennätys 34,8a ME) sekä Thyra Tyrann (34,9a ME), viime vuosina valmentajana toimien. Hän on aloittanut uransa 8-vuotiaana shetlanninponeilla, joten kokemus löytyy niistäkin runsaasti. Lisäksi hän on mukana Ruotsin Poniraviyhdistyksessä ja tekee sielläkin vastaavia koulutuksia.

Hän tulee valmentamaan suomalaisia poniraviharrastajia nyt ensimmäistä kertaa, joten tilaisuus on ainutlaatuinen! Camilla puhuu ruotsia, mutta esitykset tulkataan, joten kieliongelmia ei tarvitse pelätä.

Demoponeja otetaan mukaan rajoitettu määrä, kuunteluoppilaita mahtuu mukaan enemmän. Ensisijaisesti 1 poni/valmentaja ja SPRY:n jäsenet ovat etusijalla.

Liity jäseneksi: https://spry.yhdistysavain.fi/liity-jaseneksi-bli-medlem/

KOULUTUKSEN RUNKO

Käytännön demo
¨ Ryhmissä ponien ajo, varuste- ja treenitipsit, kengitysbalanssi. Camilla myös koeajaa, antaa vinkkejä ja muutosten jälkeen kokeillaan uudelleen.

Yhteinen teoriaosuus
¨ Ponien liikkeet, huolto, lihakset, valmennus, ajotaktiikka jne.

KOULUTUKSEN HINTA

¨ 40 euroa ponin kanssa
¨ 30 euroa ilman ponia
¨ SPRY:n jäsenille alennus 15€ em. hinnoista
¨ Päivän aikana omakustanteinen lounas

Ilmoittautumiset viimeistään 10.4.2019 mennessä alla olevalla lomakkeella, osanottajat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.